Nekoliko provala i krađa u Puli i okolici

 

Osumnjičen za tešku krađu

Pulska je policija dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad 34-godišnjakom utvrdila sumnju da je počinio kazneno djelo teška krađa. Muškarca se sumnjiči da je od 1. studenoga do 1. prosinca prošle godine, provalio u vikendicu u Betigi i otuđio televizor, prijenosno računalo,  razne kućanske uređaje i druge predmete, čime je oštetio  38-godišnjeg slovenskog državljanina za više desetaka tisuća kuna. Osumnjičeni je jučer u večernjim satima priveden u pritvorsku jedinicu PU istarske.

 

Provaljeno u automobil

Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem, koji je noćas oko 1.30 sati, na parkiralištu u Negrijevoj ulici u Puli, provalio u  automobil Audi, srpske nacionalne oznake te otuđio torbu s odjevnim predmetima i raznom dokumentacijom. Time je oštećen 53-godišnji srbijanski državljanin za više tisuća kuna.

 

Provaljeno u trgovinu

U noći sa 7. na 8. veljače, u Ulici 16. januara u Vodnjanu, nepoznati je počinitelj provalio u trgovinu te otuđio novac, cigarete i razne prehrambene artikle, čime je oštetio pravnu osobu iz Pule za više tisuća kuna. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem.

( Photo – ilustracija )

Pin It on Pinterest