Poduzetnici, opremite se znanjem na Poslovnom uzletu Grada Pule!

 

U petak 10. ožujka 2017. godine na Fakultetu ekonomije i turizma Dr. Mijo Mirković (Preradovićeva 1, Pula) održat će se besplatan edukacijski program Poslovni uzlet koji u Pulu dovodi eminentne stručnjake iz svijeta hrvatske ekonomije i poduzetništva. Poslovni dnevnik je sa svojim partnerima projekta pripremio nove zanimljive panel diskusije i radionice kojima se nastoji potaknuti poduzetnike na kreativno razmišljanje i time povećati njihovu konkurentnost na tržištu.

Ove poslovne edukacije novi su dokaz kako je Pula grad koji posljednjih nekoliko godina čini sve kako bi svojim poduzetnicima pomogli i olakšali poslovanje. Stoga i ne čudi titula „Grad Lider“, jer Pula je jedan od vodećih gradova po pitanju poduzetništva u Hrvatskoj. Naime, prema podacima Financijske agencije iz rujna 2016. godine, Pula ima čak 67 poduzetnika na 1.000 radno sposobnih stanovnika, što je 2 više od glavnog grada – Zagreba.

Ovi podaci samo su dokaz transparentnog i efikasnog poslovanja gradske uprave te otvorenosti prema poduzetnicima, pa je razumljivo da i ove godine Poslovni uzlet stiže u Pulu.  Prošli su put polaznici edukacija imali priliku saznati kako naučiti pametno upravljati vlastitim troškovima i realizirati potencijale za povećanje turističke ponude putem EU sredstava, ovoga će puta stanovnici Pule i šire okolice moći prisustvovati na dvije interaktivne radionice s naglaskom na tematiku fondova Europske Unije i umijeća rada s gostima u ugostiteljstvu i turizmu, što će nesumnjivo pridonijeti njihovom uključenju u raspravu kojoj je polazišna točka potaknuti zdravi dijalog i korisne informacije podijeliti sa svim akterima programa.

Pozivaju se svi poduzetnici, vlasnici OPG-ova, obrtnici i drugi zainteresirani građani da i ove godine budu dio BESPLATNIH edukacija koje se nastavljaju održavati diljem Hrvatske s ciljem poticanja gospodarskog razvoja te promocije i motiviranja malog i srednjeg poduzetništva i obrtništva. Besplatni edukativni sadržaji namijenjeni su svima zainteresiranima za dodatne poslovne informacije i alate u svrhu poboljšanja vlastitog poslovnog statusa.

Iako su edukacije besplatne, broj mjesta je ograničen stoga Vas ljubazno molimo da svoje mjesto osigurate na linku za prijavu  http://www.poslovni.hr/sponzorirani/poslovni-uzlet-grada-pule-2017-323301         ,broj telefona 01 6326 030 ili na e-mail poslovni-uzlet@poslovni.hr

Pin It on Pinterest