Pulski gradonačelnik primio pobjednike turnira “Moja ulica, moja ekipa“

 

Pulski gradonačelnik Boris Miletić i predsjednik Gradskog vijeća Robert Cvek primili su jučer u prostorijama pulske Komunalne palače pobjednike malonogometnog turnira “Moja ulica, moja ekipa – Suzuki Motortech”, momčad Pizzerie Jupiter.

28. izdanje malonogometnog turnira u prosincu prošle godine okupilo je 121 momčad, a u uzbudljivom finalu našle su se dvije istoimene momčadi te je nakon izvođenja sedmeraca pobjedu odnijela iskusnija ekipa.

„Grad Pula već niz godina ponosni je pokrovitelj ove vrijedne sportske manifestacije koja iz godine u godinu pobuđuje sve veći interes, ne samo gledatelja, već i samih sudionika”, kazao je Miletić i dodao da Grad kontinuirano ulaže financijska sredstva upravo u razvoj sporta i sportske infrastrukture. Čestitkama se pridružio i predsjednik Gradskog vijeća Robert Cvek koji je izrazio zadovoljstvo što je turnir ponovno osvojila domaća pulska ekipa.

Voditelj ekipe Tomislav Markulin zahvalio je na prijemu i kazao kako je nakon 2004. i 2005. godine Pizzeriji Jupiter ovo je bio treći naslov. Dodao je i to kako su igrači dali sve od sebe kako bi osvojili turnir te kako se trud na kraju isplatio. Sanel Bojkić iz pobjedničke ekipe Pizzeria Jupiter proglašen je za najboljeg igrača dok je iz iste momčadi i Nikola Zahtila proglašen najboljim golmanom turnira.

Malonogometni turnir “Moja ulica, moja ekipa – Suzuki Motortech” jedan je od najmasovnijih u Hrvatskoj, a 28. izdanje turnira u Domu sportova Mate Parlov pratilo je preko 12 tisuća posjetitelja. U sklopu turnira održano je i jubilarno deseto izdanje “Mini ulice 2016“ za igrače do 11 godina starosti, a najbolja ekipa bila je ona NK Uljanika. Po prvi put u povijesti turnira nastupila je i jedna ženska ekipa iz ŽNK Istra 1961.

Pin It on Pinterest