Nastavlja se uređenje zelenih površina i dječjih igrališta

 

Nastupanjem lijepih dana i proljetnog vremena započeli su intenzivniji radovi na javnim zelenim površinama i dječjim igralištima.

Tako su nedavno uklonjeni dotrajali žuti stupići koji dijele parkirališnu zonu i Park grada Graza koji su danas zamijenjeni s prirodnom živicom od fotinije koja je poznata po svojim atraktvnim crvenim listovima.

Nakon što su se ostvarili povoljni vremenski uvjeti započela je i posljednja faza uređenja dječjeg igrališta u Japodskoj ulici na Kaštanjeru koje je danas posjetio i pročelnik Ureda Grada Aleksandar Matić.

 

 

Otvorenje igrališta očekuje se sljedeći tjedan nakon što se na novouređenom dječjem igralištu postavi antistres podloga.

Radovi na uređenju javnih zelenih površina grada Pule, okopavanja gredica i orezivanja trajnica te uređenju dječjih igrališta, formiranju novih zona za sport i rekreaciju provode se kontinuirano tijekom cijele godine, te nastavno na suradnju s mjesnim odborima putem malih komunalnih akcija.
Osim toga redovno se obilaze i čiste fontane, te se intenzivno orezuje stabla pred kretanje vegetacije, a u narednom periodu slijedi i košnja javnih zelenih površina.

Pin It on Pinterest