Tvrtka Kolektor Koling d.o.o. graditi će pulski bazen

 

Na javni natječaj za odabir izvođača radova za izgradnju javnog gradskog bazena u Puli kojeg je raspisalo trgovačko društvo Pula sport d.o.o., pristiglo je ukupno pet ponuda te su danas, nakon analiziranja svih pristiglih ponuda i provjere popratne dokumentacije i troškovnika, Ovlašteni predstavnici javnog naručitelja Pula sport d.o.o. u postupku javne nabave radova za izgradnju gradskog bazena, donijeli odluku o prihvaćanju najniže pristigle ponude, odnosno ponudu tvrtke Kolektor Koling d.o.o. u iznosu od 53.504.730,23 kuna.

U sklopu projekta izgradit će se ukupno tri bazena: jedan vaterpolskih dimenzija 34×25 metara, jedan multifunkcionalni bazen 25×10 metara i jedan bazen za bebe. Pored toga, projektom je predviđeno i uređenje okoliša, postavljanje opreme za sportska natjecanja, izgradnja trafostanice i plinskog priključka, caffe bar, sauna, multifunkcionalna i fitnes dvorana, sanitarni čvorovi, klupski prostori, svlačionice i ostalo. Posebna pažnja posvetila se djeci, starijim i nepokretnim osobama te osobama s invaliditetom za čije je potrebe cijeli objekt posebno prilagođen.

Pula sport d.o.o. okončao je i provedenu javnu nabavu dugoročnog kredita za financiranje izgradnje i opremanje bazena. Odabrana je Zagrebačka banka, a Gradsko vijeće na svojoj je posljednjoj sjednici donijelo odluku o davanju suglasnosti za zaduživanje te se uskoro očekuje i potpisivanje ugovora.

Nakon današnjeg odabira izvođača radova, slijedi rok mirovanja od 15 dana nakon čega će s odabranim izvođačem radova biti potpisan ugovor o izgradnji. Time će započeti gradnja javnog gradskog bazena koja će trajati 10 mjeseci.

Pin It on Pinterest