Udruge poslovnih žena KRUG posjetile sajam Histria 2017.

 

Tijekom posljednjeg dana 24.izložbe Histria, članice istarske Udruge žena managerica i poduzetnica KRUG, na čelu s predsjednicom nacionalne Udruge Gordanom Restović i predsjednicom HGK ŽK Pula Jasnom Jaklin Majetić, obišle su izlagače i  upoznale se s njihovim novim i raznolikim  proizvodima  iz domene hrane, pića, prirodne kozmetike, ljekovitih pripravaka, čajeva i sl.

Najveći interes izazvale su poduzetnice koje su već izrazito uspješno razvile svoje proizvode i djelatnosti te su tradicionalno prisutne na ovoj izložbi kao i na mnogim drugim sličnim sajmovima: Dubravka Bašlin sa svojom širokom paletom  izuzetno kvalitetnih  proizvoda na bazi ljekovitog autohtonog bilja; Blanka Matković s vrhunskom prirodnom kozmetikom označenom eko certifikatom; Mirjana Kotiga s tartufima koja je između ostalog, promovirala i Festival terana i tartufa u Motovunu; Darinka Buršić iz Vodnjana koja je promovirala manifestaciju „Vodnjanska špaleta“ te mnoge druge. Sve žene zajedno dale su veliku podršku novoj poduzetnici Ivani Hrvatin i njezinom projektu „Tratinčica“. Riječ je o projektu proizvodnje dječjih platnenih pelena – multifunkcionalnih, vrlo lijepih po dizajnu, ekološki prihvatljivih, zdravstveno preporučenih i cjenovno vrlo isplativih za mlade majke.

Zajednički zaključak susreta poslovnih žena jest kako su boljim umrežavanjem poduzetnica svi na dobitku. Bila je to i prilika za prepoznavanje novih ideja i inovacija koje stvaraju novu konkurentnost i omogućavaju lakši plasman na tržištu te kreiraju povjerenje koje se njeguje iskrenim i otvorenim odnosom s kupcima.

Pin It on Pinterest