Besplatan internet u svih 34 autobusa Pulaprometa

 

Pulski gradonačelnik Boris Miletić i direktor Pulaprometa Igor Škatar predstavili su danas najnoviju uslugu namijenjenu svim korisnicima pulskog javnog prijevoza i sve brojnijim gostima. Na inicijativu Grada Pule, u svih 34 autobusa Pulaprometa od danas je omogućeno besplatno korištenje bežičnog interneta za vrijeme vožnje.

„Uvođenjem ove usluge želimo dodatno podići kvalitetu usluge u javnom gradskom prijevozu. Uvjereni smo kako ćemo na ovaj način motivirati još veći broj naših sugrađana na korištenje autobusa, čime će se u konačnici smanjiti pritisak osobnih vozila na našim prometnicama. Uvođenjem niza e-usluga, poput e-Poslovanja ili primjerice e-Potpisa u rad gradske uprave, pozicionirali smo se kao „pametan grad“ koji u svakodnevnom funkcioniranju grada koristi pametna rješenja, a usluga besplatnog interneta mali je, ali značajan kotač u cjelokupnom sustavu“, kazao je pulski gradonačelnik Boris Miletić.

Direktor Pulaprometa Igor Škatar pojasnio je kako tvrtka nastavlja pratiti suvremene trendove zbog čega je korisnicima na raspolaganju 4G tehnologija mobilnog interneta i najnovija dual band tehnologija koja omogućava siguran, stabilan i brz prijenos podataka. „Razvoj i primjena novih tehnologija u poslovanju pruža i nove mogućnosti. Tako naši putnici imaju mogućnost korištenja interneta, a Pulaprometu se nudi mogućnost jednog sasvim novog vida oglašavanja putem kojeg vjerujemo da će se cjelokupna investicija vrlo brzo i isplatiti“, pojasnio je Škatar.

Cjelokupna investicija vrijedna je 67 tisuća kuna, a korisnici Pulaprometa besplatni će Internet od danas moći koristiti u svih gradskim autobusima na svim prijevoznim linijama.

 

Pin It on Pinterest