Nakon poraza u Koprivnici ŽRK Arena dočekuje ŽRK Osijek

 

Pulske su rukometašice jučer su unaprijed odigrale utakmicu 21. kola 1. Hrl u Koprivnici protiv Podravka Vegete. Normalno  je bilo za očekivati da će se u Pulu vratiti praznih džepova jer nitko još nije uspio uzeti bodove prvaku ali naše cure pružile su solidan otpor i odigrale dobru utakmicu. Najraspoloženija u Areni bila je Katja Mikolić sa 9 golova, a Bisera Paskal sakupila je 7 obrana. Kod domaćina najbolja je bila golmanica Antonia Jukić sa 12 obrana.

RK PODRAVKA VEGETA – ŽRK ARENA 38:18 ( 19:6 )

PODRAVKA VEGETA ;
Jukić, Zadravec4, Dežić3, Karlovčan5, Krsnik2, Milošević, Nemaškalo3, Mrđen3, Vidak5, Kapitanović, Hajduk, Pavlović4, Gugić5, Deebelić4.
ŽRK ARENA ;
Šekuljica1, Raspudić, K.Mikolić9, Maras4, Nimac, Ognjenović, Jurkota B., Čivljak2, Jurkota K., Paskal, Erceg2.
Puno bitnije od utakmice sa prvakom puljanke očekuje već ovaj vikend kada im u goste dolazi momčad Osijeka. U prvom susretu u Osijeku domaćin je slavio rezultatom 19:18. Iako se Arena nalazi u zoni ispadanja u klubu još uvijek vjeruju u očuvanje prvoligaškog statusa, a za tako nešto ova bi pobjeda bila od iznimne važnosti. Kratak osvrt na tekmu sa Podravkom i najavu subotnje utakmice kada će puljanke nakon dugo vremena biti u ulozi favorita dala je žuta osmica Katja Mikolić ;
“Nismo išle sa ciljem pobjede u Koprivnicu jučer jer smo bile malo oslabljene zbog nemogućnosti dolaska nekih igračica, ali sa nama su išle mlade nade našeg kluba. Dosta dobro smo odigrale, borile smo se i dale sve sto smo mogle.
U subotu nam dolazi Osijek koji je zadnji i trebali bismo im vratiti za sve sto nam se dogodilo kod njih u gostima i uzeti 2 boda doma nakon dugo vremena. Pozvala bi sve naše prijatelje i navijače da nam dođu dati podršku jer nam to puno znači a mi ćemo se pokušati odužiti dobrom igrom i naravno pobjedom .”
 
20. KOLO 1. HRL ŽENE
Dom sportova Mate Parlov – 18:00 h
ŽRK ARENA – ŽRK OSIJEK

Pin It on Pinterest