POZNATI FINALISTI GITARIJADE PULA 2017.

Sedma obnovljena “Gitarijada Pula 2017.”  održati će se u subotu 29.04.2017. na Trgu Portarata od 19:00 sati na dalje, u sklopu “Dana Grada Pule”.
U finalnoj večeri nastupiti će šest bandova koji su prošli selekcije, gdje će svoje autorske radove pojedinačno pokazati u polusatnoj bruto izvedbi.
Bandovi se kategoriziraju kroz razne žanrove poput  blues-rocka, alternativnog rocka, punk-rocka, punk rock rapa, te growling death metala.
Pobjednički band dobija plaketu Gitarijada Pula 2017., promociju u lokalnim medijima, te snimanje spota za jednu pjesmu.
Svi bandovi učestvuju, neovisno o pobjedničkom bandu u utrci za posebnu nagradu koju dodjeljuje “Studio Partizan”,  koja se odnosi na audio snimanje jedne pjesme.
Kao gostei gitarijade biti će  prošlogodišnji pobjednici,  band Nord iz Rijeke, koji će ujedno i promovirati svoj prvi studijski album, koji izlazi 21. 04. za Geenger Records i europsko tržište.
Nakon proglašenja ovogodišnjeg pobjedničkog banda uživati ćemo u koncertu Šajeta banda.

FINALISTI:

VANKA ŠKVARE – Labin, NEGDJE IZMEĐU – Pula, THE BILLS – Rovinj, MAMUTI – Kanfanar/Vodnjan, OLYMPUS – Pula, MUSTARD SEEDS – Pula.

Program se održava u organizaciji HGU Pula i Rock caffea Pula, uz podršku
Grada Pule.

Pin It on Pinterest