Elena Puh Belci i Robert Cvek kandidati za zamjenika gradonačelnika Pule Borisa Miletića

 

PULA – Kandidat za gradonačelnika Pule i predsjednik IDS-a Boris Miletić na današnjoj je konferenciji za medije u Puli predstavio kandidate za svoje zamjenike Elenu Puh Belci i Roberta Cveka. Tom prigodom, Miletić je istaknuo da su Puh Belci i Cvek u ovom mandatu bili nositelji velikog broja gradskih projekata, a u naredne četiri godine garancija su da ćemo pulsku Gradsku upravu dodatno približiti svim našim sugrađanima.

– Svojim dosadašnjim radom pokazali su da su sposobni, vrijedni i dosljedni, a sada će zajedno sa mnom i sa svim našim građanima sigurnim korakom koračati naprijed i graditi dalje naš grad.

Elena Puh Belci diplomirana je pedagoginja s više od 20 godina iskustva u radu Gradske uprave, a u proteklom je mandatu također obnašala dužnost zamjenice gradonačelnika. Puh Belci izabrali su članovi Zajednice Talijana, koji su joj pružili jednoglasnu podršku.

Zahvalivši se predsjedniku IDS-a, Zajednici Talijana i svima koji su podržali njezinu kandidaturu, Puh Belci je kazala da se „tijekom svog dugogodišnjeg angažmana u Gradskoj upravi primarno zauzimala za društvene djelatnosti i prava naših najmlađih“. – Teško je izdvojiti pojedinačne projekte, ali pored postignute veće učinkovitosti Gradske uprave, poboljšane komunikacije s građanima, podignutog standarda usluga građanima meni je posebno drago što se realizira gradski bazen te što smo ostvarili pravo na korištenje EU sredstava ITU mehanizma, istaknula je Puh Belci te zaključila:

– Imamo kontinuitet, dokazali smo da znamo i možemo provesti ono što obećamo i za što nam građani daju povjerenje. Vjerujem u ovaj pobjednički tim i sigurna sam da zajedno s građanima možemo Pulu učiniti još boljim mjestom za život.

Robert Cvek dosadašnji je predsjednik Gradskog vijeća Pule, a kako je naveo Miletić, u proteklom je mandatu uvijek bio na raspolaganju i dostupan svim građanima te je svoju odgovornu dužnost obavljao izuzetno profesionalno.

– U četiri godine obnašanja funkcije predsjednika Gradskog vijeća detaljno sam se upoznao s radom Gradske uprave, svim projektima, i o tome kako se odgovorno vodi i brine o gradu. Također, smatram da uz svoje višegodišnje iskustvo rada u privatnom sektoru mogu doprinijeti realizaciji programa s kojim izlazimo pred naše sugrađane i tražimo njihovo povjerenje za naredne 4 godine, kazao je Cvek te zaključio: – Želim biti poveznica Gradske uprave i građana, osoba kojoj se u svakom trenutku mogu obratiti, iznijeti svoje potrebe, probleme i osoba za koju će biti sigurni da je svjesna svoje uloge i obaveze koju osjeća prema svim našim sugrađankama i sugrađanima. Pred nama je puno posla, a ja jedva čekam da nastavimo raditi!

Nakon predstavljanja kandidata za zamjenike gradonačelnika Pule, Miletić je istaknuo da će „Elena i Robert u narednom mandatu zajedno sa mnom i sa svim našim građanima graditi dalje naš grad“. – Oni su garancija da će se Pula u naredne četiri godine razvijati još bržim tempom, raditi još više i ostvarivati još bolje rezultate nego do sad, a meni znače sigurnost i jamstvo da nećemo posustati ni pred kakvim izazovom i da nećemo stati delati dok ne realiziramo sve obuhvaćeno našim programom, istaknuo je Miletić.

Na kraju, Miletić je ukratko naveo 7 ključnih točaka za Pulu, a to su „izgradnja Opće bolnice i proširenje domova umirovljenika, otvaranje radnih mjesta, uređenje pulske Rive, dovršetak izgradnje kružnog toka u Šijani, nastavak ulaganja u vrhunski odgoj i obrazovanje naše djece i studenata, daljnji razvoj infrastrukture u prigradskim naseljima i uljepšavanje grada i obnova fasada te nastavak ulaganja u kulturne projekte“.

– Sve ovo i mnogo više planiramo učiniti u naredne četiri godine. Stoga, čast mi je imati kraj sebe osobe na koje se u svakom trenutku mogu osloniti, ja, ali i svi građani Pule. Zajedno možemo zaista puno! Želimo svaki dan činiti Pulu još boljom i još jačom, istaknuo je kandidat za gradonačelnika Pule Boris Miletić te zaključio:

– Pula je grad koji radi i grad koji brine o svakom čovjeku. A s ovakvim timom, Pula ide sigurnim putem naprijed. Gradimo dalje!

Pin It on Pinterest