Kandidat za istarskog župana Valter Flego predao liste za župana i Skupštinu IŽ

 

Kandidat IDS-a za istarskog župana Flego: Najvažniji nam je zadatak sačuvati naše vrijednosti i stabilno okruženje razvoja i rasta!

PAZIN – Kandidat za istarskog župana Valter Flego (IDS) danas je predao kandidacijske liste s prikupljenim potpisima potpore za župana i Skupštinu Istarske županije u Županijskom izbornom povjerenstvu. Lista je prikupila više od 13 tisuća potpisa podrške, a potrebno ih je bilo 2000.

Flego se, tom prilikom, zahvalio svim građanima koji su potpisom podržali listu, naglasivši kako lista odražava sliku Istre.

– Na listi su zastupljeni svi dijelovi Istre, od Savudrije do Premanture, sve dobne skupine, vodili smo računa o ravnopravnosti spolova pa je na listi 23 muškaraca i 22 žene, kao i zastupljenosti najbrojnijih manjinskih zajednica u Istri, kazao je kandidat za istarskog župana i nastavio:

– Naš istarski put, a to su naši projekti i programi, naš način rada, kao i sustav vrijednosti je prepoznat i svakim danom dobiva sve veću podršku, a podržavaju ga stranke HNS, ISU, HSLS, Zeleni i Progresivni savez, naš tradicionalan partner Talijanska unija, kao i manjinske zajednice Srba, Bošnjaka i Albanaca.

S obzirom na trenutno stanje u državi, Flego smatra kako će u nadolazećem razdoblju najvažniji zadatak biti sačuvati  naše temeljne vrijednosti i stabilno okruženje razvoja i rasta!

– S ovakvom kvalitetnom listom i uz podršku naših sugrađana, nastavljamo graditi Istru!, poručio je IDS-ov kandidat za istarskog župana Valter Flego ujedno pozvavši sve građane da izađu na izbore kako bi se zajednički borili za još bolju i uspješniju Istru.

Pin It on Pinterest