Koalicija IDS – Zeleni za načelnika Općine Fažana dobila podršku Naprijed Hrvatske – Progresivni savez

 

PULA – Jučer je u Puli potpisan koalicijski sporazum između Općinske podružnice IDS-a Fažane i Zelenog saveza – Zeleni o zajedničkom nastupu na lokanim izborima u Fažani. Potpisivanju koalicijskog Sporazuma prisustvovali su kandidat za načelnika Aleksej Mišan, predsjednik Općinske podružnice Fažana Ivan Geršić i predsjednica Zelenih Fažana Lilijana Vranjican.

Predsjednik Općinske podružnice Fažana Ivan Geršić je tim povodom izrazio zadovoljstvo zajedničkim nastupom na lokalnim izborima te je kazao kako se ova suradnja temelji na zajedničkim temeljnim vrijednostima poput antifašizma i uvažavanja, ali isto tako i na održivom razvoju i poticanju ekološke proizvodnje te zdravom turizmu.

Kandidat za načelnika Aleksej Mišan na samom se početku zahvalio na podršci te je kazao:

– Iznimna mi je čast što imamo potporu Zelenog saveza jer je to službena potvrda da ćemo zajedničkim snagama u naredne četiri godine razvijati gospodarstvo, održivi razvoj turizma, poticati ekološku proizvodnju te sve one prioritete koje smo prethodno predstavili. Mišan je naposljetku zaključio „moramo raditi zajedno ukoliko želimo pokrenuti Općinu, jer samo tako možemo dati novi smjer i od Fažane, koja ima nevjerojatan potencijal, napraviti najrazvijeniju općinu u Istri“.

Lilijana Vranjican je u ime Zelenog saveza Fažane kazala kako je „uvjerena da će ova koalicija polučiti odličan rezultat iz razloga što je naš program za Fažanu realan, ostvariv i daje novi „vjetar u leđa“ koji je općini u ovom trenutku neophodan.“ Vranjican je također iskoristila priliku te pozvala sve članove i simpatizere da iziđu 21. svibnja na izbore i svoj glas daju Alekseju Mišanu za načelnika i zajedničkoj listi koalicije IDS – Zeleni za Općinsko vijeće.

Jučer je, također, koalicija IDS-Zeleni dobila podršku stranke Naprijed Hrvatska – Progresivni savez.

Naposljetku, ispred Naprijed Hrvatska – Progresivni savez Fažane Vladimir Erceg je istaknuo kako je današnja podrška ostvarena na temelju zajedničkih opredjeljenja, načela, ciljeva i programa koje dijelimo s IDS-om.

– Čast mi je i zadovoljstvo podržati Alekseja Mišana za načelnika Fažane. Želimo da naša općina bude uspješna i jaka, zato nam je potrebna nova forza!

Pin It on Pinterest