Okrugli stol s udrugama o problematikama predfinanciranja i/ili sufinanciranja EU projekata

 

U sklopu Europskog tjedna 2017. koji organizira Europe Direct Informacijski centar Pula-Pola, Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva organizirat će Okrugli stol sa udrugama o problematikama predfinanciranja i/ili sufinanciranja EU projekata.

Okrugli stol održat će se  u utorak, 09. svibnja 2017. godine, u 12:00 sati u prostoru Centra za EU i međunarodnu suradnju, na adresi Riva 8, Pula (prizemlje desno).

Na okruglom stolu raspravljat će se o problemima s kojima se udruge susreću prilikom provedbe EU projekata, s fokusom na problematiku sufinanciranja i predfinanciranja. Cilj kojemu se želi pridonijeti jest poticanje udruga na prijavljivanje na natječaje EU programa i fondova, poticanje onih kojima su sredstva već odobrena da se javljaju na natječaje za sufinanciranje i predfinanciranje te da se udrugama u Istarskoj županiji pruži podrška u takvim prijavama. Osim toga, zaključci okruglog stola te potrebe koje udruge detektiraju i izraze prilikom rasprave, služit će Zakladi u promišljanju novih potencijalnih fondova i njihova programiranja. Okrugli stol će uključiti i predstavljanje postojećih natječaja za predfinanciranje i sufinanciranje EU projekata, a neke od udruga kojima su sredstva odobrena predstavit će svoja iskustva.

Ovim putem pozivamo sve udruge koje provode EU projekte, koje se namjeravaju javljati  ili se već javljaju na natječaje za predfinanciranje i sufinanciranje EU projekata, da se odazovu pozivu! Prijave za sudjelovanje otvorene su do 07.05.2017. godine, a zainteresirani se mogu prijaviti na e-mail: zaklada@civilnodrustvo-istra.hr.

Više detalja o okruglom stolu možete pronaći na poveznici: http://www.civilnodrustvo-istra.hr/novosti/detaljnije/Poziv_na_Okrugli_stol_s_udrugama

 

Pin It on Pinterest