DANI SLOVENSKOG FILMA U PULI

 

OD 18. DO 21. SVIBNJA UŽIVAJTE U FILMOVIMA SLOVENSKE PRODUKCIJE U KINU VALLI

U četvrtak, 18.5. 2017.u suradnji sa Slovenskim kulturnim društvom Istre u Kinu Valli, u Puli počinju Dani slovenskog filma. Projekcije izabranih, aktualnih filmova slovenske produkcije odvijat će se svakog dana do nedjelje, 21.5.2017.

Iznimna nam je čast što će na otvorenju prisustvovati Ministar za Slovence u svijetu Gorazd Žmavc, Suradnica ministra Jelena Malnar, Radmila Djurica i Dragomir Zupanc ispred Slovenskog društva Sava Beograd – Dani slovenskog filma u Beogradu, ravnateljica Pula Film Festivala Gordana Restović i predstavnik ispred Slovenskog kulturnog društva Istre.

Srdačno Vas pozivamo na otvorenje programa i projekciju filmskog klasikaDolina mira (1957.), redatelja Franca Štiglića, u četvrtak, 18. svibnja  u 19 sati.

 

U petak, 19. svibnjau 19 sati prikazat će se film Šiška Deluxe(2015.), redatelja Jana Cvitkovića. Projekciji će nazočiti glumac Marko Miladinović.

Obiteljski film Nika(2016.), na programu je u nedjelju 20. svibnja u 17 sati. Film će predstaviti redatelj  Slobodan Maksimović.

Dani slovenskog filma  zatvaraju se filmom Noćni Život(2016.) u režiji Damjana Kozole.Film će najaviti koscenaristica i asistentica režije UršaMenarat.

Pridružite nam se u Kinu Valli od 18. do 21. svibnja i otkrijte čari slovenskog filma!

Cijena ulaznice  po filmu iznosi 10,00 kuna.

Više o sadržaju filmova možete pročitati na internetskoj stranici Kina Valli. http://www.kinovalli.net/film/2944

 

Pin It on Pinterest