Postavlja se antistress podloga na dječje igralište u Sponzinoj ulici

 

Nakon što je u sklopu Malih komunalnih akcija Mjesnog odbora Veli Vrh uređeno dječje igralište u Sponzinoj ulici danas se započelo s pripremom podloge za postavu trobojne antistress podloge na površinu od 273 metara kvadratnih igrališta. Radovi se planiraju  okončati do kraja tjedna a vrijednost investicije iznosi oko 184 tisuće kuna.
Posjetimo igralište je uređeno prošle godine kada su unutar nepravilne forme postavljene ljuljačka, njihalica s oprugama za četvero djece, kućica za penjanje i provlačenje s dvostrešnim krovom, kombinirano igralo, vrtuljak i njihalica za jedno dijete. Posađene su i  stablašice te je postavljena urbana oprema. Dodatkom antistress podloge u žutoj, plavoj i crvenoj boji dječica će još kvalitetnije moći uživati u dječjim radostima na igralištu.

Spomenimo i da su, s ciljem obogaćivanja sadržajima dječja igrališta, a nastavno na potrebe i želje građana odnosno dječice, na dječjem igralištu u Voltićevoj ulici na Vidikovcu dodatno postavljena dva nova igrala i to dvostruka ljuljačka i dvostruka klackalica. Grad Pula i Castrum Pula 97 d.o.o. koji od ove godine održava dječja igrališta na području grada Pule kontinuirano ulažu u kvalitetu dječjih igrališta kao jedna od prioritetnih aktivnosti. Samo u posljednje četiri godine u tu je svrhu Grad uložio 6 milijuna kuna te podignuo dječja igrališta na visoku razinu.

Pin It on Pinterest