Postava zaštitne ograde za veću sigurnost djece na Velom Vrhu

 

S ciljem osiguranja bezbrižne igre dječice dječjeg vrtića i osnovnoškolaca na Velom Vrhu u šumici tih do njihovih ustanova, Grad Pula je započeo s postavom zaštitne ograde u Zahtilinoj ulici kojom će se ograditi i zaštiti područje šumice od prometnice, nakon čega će se pristupiti i uređenju površine. Uz prometnicu i šumicu postavit će se oko 80-ak metara zaštitne panelne ograde visine jedan metar.
Zahtjev za postavu zaštitne ograde upućen je od strane tamošnjeg mjesnog odbora  i djelatnika vrtića. Zemljište je inače u vlasništvu Grada Pule i Župe Krista Spasitelja, koja je u svom dijelu dala suglasnost za postavu ograde.
Postavom ograde omogućit će sigurno kretanje djece u šumici bez opasnosti za izlazak na prometnicu gdje će djeca u oazi šumske hladovine, u ove tople ljetne dane kvalitetno moći provoditi vrijeme. Ovo je još jedna potvrda iznimno dobre suradnje Grada Pule s mjesnim odborima i građanima koja rezultira provođenjem aktivnosti kojima se maksimalno zadovoljavaju potrebe mještana.
Radove izvodi Metallum d.o.o. i planiraju se okončati ovih dana.

Pin It on Pinterest