Privremena regulacija prometa na dijelu Mletačke ulice

 

Za potrebe izvođenja radova rekonstrukcije ogradnog zida Filozofskog fakulteta u Mletačkoj ulici kojega je investitor Sveučilište Jurja Dobrile u Puli, te nastavno na to i potrebe za uklanjanjem dijela zelenila koje se nalazi u zoni obuhvata,  Grad Pula izdao je rješenje za uvođenje privremene regulacije prometa na dijelu Mletačke ulice za vrijeme izvođenja radova.
Privremena regulacija prometa započinje u srijedu, 24. svibnja 2017. godine i odnosi se na zatvaranje obje prometne trake na dijelu Mletačke ulice od križanja s Ulicom Ivana Matetića Ronjgova do semaforiziranog raskrižja (iz smjera Trga republike) u vremenskom razdoblju od 8.30 do 12.00 sati. Prometnom signalizacijom bit će naznačeni obilazni prometni pravci. Sljedeća faza privremene regulacije prometa, po istom prometnom projektu, započinje u četvrtak, 25. svibnja 2017. godine u trajanju do 15. lipnja 2017. godine, a odnosi se na zatvaranje samo jedne (desne) prometne trake u gore navedenom dijelu Mletačke ulice.

Ovim putem zahvaljujemo građanima na strpljenju i razumijevanju tijekom odvijanja radova te ih pozivamo na poštivanje privremene  regulacije prometa.

Pin It on Pinterest