Semafor ispred vatrogasaca za kvalitetniji i brži izlaz vozila na intervencije

 

S ciljem kvalitetnijeg, nesmetanog i bržeg izlaska vatrogasnih vozila Javne vatrogasne postrojbe Pula na intervencije, na nogostupu ispred JVP-a u Dobrilinoj ulici postavit će se svjetleća signalizacija, odnosno semaforska konzola. Crveno semaforsko svijetlo palit će se prilikom izlaska vatrogasnih vozila na intervencije, te će promet u datom trenutku biti nakratko zaustavljen. Zahtjev za postavu navedene svjetleće signalizacije upućen je od strane JVP-a Pula, nakon čega je Grad pristupio aktivnostima da se isto što je moguće prije i realizira a sve s ciljem da vatrogasci promptno i bez zastoja mogu pristupiti intervencijama koje život znače.

Za potrebe izgradnje temelja i montaže konzolnog nosača za novu svjetleću signalizaciju od 25. svibnja do 1. lipnja 2017. godine na snazi će biti privremena regulacija prometa na dijelu Dobriline ulice. Ista se odnosi na zatvaranje manjeg dijela desne prometne trake ispred JVP-a Pula u Dobrilinoj ulici za vrijeme izvođenja radova, dok će se prilikom same postave konzolnog nosača sa svjetlećom signalizacijom za promet zatvoriti Dobrilina ulica od skretanja za Švalbinu ulicu do raskrižja s Ulicom Ćirilometodske družbe.
Ovim putem zahvaljujemo građanima na strpljenju i razumijevanju tijekom odvijanja radova te ih pozivamo na poštivanje privremene  regulacije prometa.

Pin It on Pinterest