„Granfondo Nevio Valčić“ u nedjelju 28.05.

 

„Granfondo Nevio Valčić“ održat će se 28. svibnja 2017., na području južne Istre: utrka započinje na slikovitom području Medulin Rivijere te duž panoramskih itinerara prolazi kroz Pulu, Fažanu, Vodnjan, Svetvinčenat, Barban, Marčanu, Loboriku – malo mjesto velikih biciklista, Ližnjan, i nastavljajući putevima idiličnih mjestašca završava u Medulinu.

Projekt je osmišljen u službi promocije biciklizma kao sporta i zdravog življenja te kao dio inovativne turističke i gospodarske ponude našeg područja s naglaskom na održivi razvoj.

Organizator utrke je Sportsko Društvo Granfondo Nevio Valčić uz podršku TZO Medulin i hotelske kuće Arena Hospitality Group.

“Granfondo Nevio Valčić” utrka je koja je službeno uvrštena u dva međunarodna biciklistička kupa za amatere – Inbici Top Challenge http://www.inbicitopchallenge.net/ i Alpe Adria Tour http://alpeadriatour.it/it/ ; što donosi prisutnost značajnog broja talijanskih i slovenskih biciklista i njihovih pratioca te pridonosi vizibilitetu našeg područja kao destinaciju biciklističkog turizma.

Uz natjecateljsku komponentu osmišljen je i “Bike Village” – expo zona kraj fontane na medulinskoj rivi;  gdje partneri, pokrovitelji, sponzori te zainteresirani izlagači imaju priliku predstaviti svoje usluge i proizvode vezane za biciklističke doživljaje.

Manifestaciju će uveličati poznata imena i novinari iz biciklističkog svijeta.

Svakako posjetite  web stranicu manifestacije  http://www.granfondoneviovalcic.com/ i objave na fb https://www.facebook.com/GFneviovalcic/ gdje možete imati uvid o samoj manifestaciji.

Ova je proljetna utrka međunarodnog karaktera, a 28. svibnja očekuje se dolazak znatnog broja biciklista i rekreativaca iz Hrvatske, Slovenije, Italije, Austrije.

GFNV nudi izbor sudjelovanja na 2 dužine staze: Granfondo – 120 km i Mediofondo – 60 km.

Do danas je prijavljeno više od 200 biciklista, a prijave su i dalje u tijeku.

Prijavite se i rezervirajte datum; zadnje nedjelje u svibnju, 28. svibnja!

Start 2.GFNV je u nedjelju 28.svibnja ispred hotela Park Plaza Belvedere u Medulinu a druženje i upoznavanje s biciklistima sudionicima , u subotu 27. svibnja s početkom u 19 sati u Hotelu Park Plaza Belvedere.

Pin It on Pinterest