U ponedjeljak upisi i Dani otvorenih vrata dječjih vrtića

 

Zamjenica gradonačelnika Pule Elena Puh Belci na danas održanoj konferenciji za medije najavila je upis djece u dječje vrtiće za pedagošku godinu 2017./2018. kao i Dane otvorenih vrata dječjih vrtića kojima je Grad Pula osnivač.

“Provodimo jedinstvene upise u kojima svi roditelji imaju jednake kriterije upisa i načine bodovanja čime su osigurane i iste cijene upisa bez obzira u koji vrtić roditelji upišu svoje dijete. Kako bi roditeljima olakšali upise organizirali smo info punktove na kojima im je omogućen direktan upis, a potvrde o prebivalištu nije potrebno tražiti u MUP-u već će Povjerenstvo za upise iste samostalno provjeravati“ istaknula je Puh Belci nadodavši kako vjeruje da će i ove godine po uzoru na lani uspjeti upisati svu djecu koja zatraže upis.

Pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti Elvira Krizmanić Marjanović pozivala je roditelje da osobno dostave svu potrebnu dokumentaciju. Ujedno istaknula je kako se s upisima započinje u ponedjeljak, 29. svibnja paralelno s Danima otvorenih vrata kada će svi roditelji moći iz prve ruke razgledati vrtiće, upoznati se s programima i uvjetima boravka te se prijaviti za onaj kojega smatraju najboljim.

Predsjednica Povjerenstva za upis djece u dječje vrtiće Sanja Krizman predstavila je ukratko rad povjerenstva i način upisa i bodovanja. Treba napomenuti da će dodatan bod dobiti mališani kojima brat ili sestra već idu u željeni dječji vrtić.

Ovom su prilikom svoje vrtiće predstavile i ravnateljica DV-SI Rin Tin Tin Tamara Brussich, ravnateljica Dječjeg vrtića Pula Mariza Kovačević te Sanja Subotić iz Dječjeg vrtića Mali svijet.

Pin It on Pinterest