Od 7. do 17. lipnja na Drosini u Puli malonogometni turnir “Aquacolors Summer Futsal Cup”

 

Udruga Mnk Futsal Pula nakon uspješno odrađenih turnira Moja Ulica Moja Ekipa i Futsal Cupa sprema još jedan veliki projekat.

Od 7. do 17. lipnja na stadionu Aldo Drosina u Puli održati će se malonogometni turnir Aquacolors Summer Futsal Cup. Turnir će se igrati po kup sistemu, a u polju će se nalazitu 5 igrača i golman.

Broj ekipa je neograničen, a može se prijaviti na broj telefona +385 98 1305 244 ili putem maila futsal.pula@gmail.com !! Prijave se primaju do 31.05. a izvlačenje parova biti će obavljeno već dan kasnije. Prijaviti se može i uživo svakim danom od 19 do 21 h u Sport Caffeu gdje ce i biti izvlačenje.

Nagradni fond turnira iznosi čak 50 tisuća kuna od kojih će 30 pripasti pobjedniku. U bubnju se nalazi 20-ak ekipa od kojih najzvučnija imena nose osvajači ulice Pizzeria Jupiter, Šijana Spartans i porečka Vita Leva. Medior je na turnir odlučio dovesti dvije ekipe od kojih je jedna Grin Medior osvajač Futsal Cupa, a druga ekipa Mediora sastavljena od slovenskih haklera osvajač 3. mjesta na posljednjoj Ulici. Još se nekoliko zanimljivih imena našlo u bubnju kao što su veoma jake  pulske ekipe Santosa i As Doblanovića ali i jos nekoliko haklerskih družina koje mogu doći do samoga kraja.
Vjerojatno se među prijavljenima nalaze dobre ekipe ali organizatoru prema svome imenu nepoznate i spremne da budu iznenađenje turnira. Kako je do kraja prijava ostalo još 3 dana organizator očekuje još prijava, te se nada prelasku od 30-ak prijavljenih.
Ulaz na ovaj malonogometni spektakl gledatelje će stajati 10 kuna, a kupnjom ulaznice dobiti će se popust od 30% na ulaz u Aquapark Aquacolors u Poreču tokom mjeseca Lipnja.

Pin It on Pinterest