Časopis Istrien Magazin osvojio prestižnu međunarodnu marketinšku nagradu

 

Još jedan međunarodni uspjeh direktora Denisa Ivoševića i Turističke zajednice Istarskežupanije:  Časopis Istrien Magazin, koji izlazi jedanput godišnje, osvojio je u Beču prestižnu marketinšku nagradu za turistička izdanja T.A.I.  WERBE GRAND PRIX  2017.

TZ Istarske županije našlase tako u probranom društvu tvrtki i destinacija poput Österreich Werbung, Kitzbühel Tourismus, Robinson Club, Austrian Airlines i Allgäu Tourismus, od kojih  spominjemo samo neke. Na ovaj ugledni natječaj, koji se održava već više od 30 godina, bilo je pristiglo više od 250 kreativnih projekata.

Već niz godina časopis Istrien Magazin(www.istrienmagazin.at), kojega izdaje Dr. Wolfgang Neuhuber i njegovaagencija A.R.T. Redaktions Team (www.art-redaktionsteam.at) u suradnji s grafičkom dizajnericom i autoricom Karin Hauenstein-Schnurrer, je sastavni dio raznovrsnog marketinškog spleta TZ Istarske županije. Pažljivo osmišljen, sa slikama visoke kakvoće priznatih fotografa, ovaj je časopis postao važan promidžbeni veleposlanik.

Za Denisa Ivoševića, direktora Turističke zajednice Istarske županije, velika vrijednost ovoga časopisa leži prije svega u njegovim višestrukim mogućnostima učinkovitoga  oglašivanja.

„Tiskano izdanje ovoga časopisa, koji je dostupani preko interneta, izvrsno prihvaćaju kako krajnji korisnici koje želimo dovesti na godišnjio dmor u Istru, tako i sami turistički djelatnici i turoperatori. Ovo je izvrsno sredstvo zao državanje djelotvornoga odnosa s javnošću na njemačkom tržištu, koji je značajno pridonio novoj slici životnoga stila Istre i, slijedom toga, velikom broju rezervacija “.

Upravo uspješni odnosi s javnošću poduprti snažnim aktivnostima na društvenim mrežama vrlo su važni zaopstanak u sve žešćoj globalnoj turističkoj konkurenciji.  Još u ožujku ovegodine na najvećem turističkom sajmu na svijetu, ITB u Berlinu, turistički su novinari i redakcije iz Njemačke, Austrije i Švicarske treći put za redom odabrali agenciju za odnose s javnošću ART Redaktions Team, koja godinama osmišljava uspješne tiskovno-promidžbene kampanje za Turističku zajednicu Istarskežupanije,među „prvih 10 turističkih agencija za odnose s javnošću na njemačkom govornom području”.

Pin It on Pinterest