Održana 1. konstituirajuća sjednica Općinskog vijeća Općine Medulin

 

Jučer, 07. lipnja 2017. godine u vijećnici Općine Medulin održana je 1. konstituirajuća sjednica Općinskog vijeća Općine Medulin. Na sjednici su bili prisutni svi izabrani vijećnici, načelnik Općine Medulin Goran Buić, zamjenik načelnika Općine Medulin Damir Demarin, predstavnici općinskih komunalnih poduzeća, javnih ustanova, stručnih službi Općine Medulin kao i predstavnici medija. Temeljem ovlaštenja Predstojnika Ureda državne uprave u Istarskoj županiji za otvaranje konstituirajuće sjednice ovlašten je bio g. Alerić Ivan do utvrđivanja člana Općinskog vijeća koji će predsjedavati sjednicom. U ovogodišnjem sastavu Općinskog vijeća djelovati će sljedeći vijećnici:

Danijela Žgomba – KL Gorana Buića

– Matija Medica – KL Gorana Buića

– Mirna Leverić – KL Gorana Buića

– Claudio Zuccon – KL Gorana Buića

– Verica Vidmar – KL Gorana Buića

– Dražen Mišković – KL Gorana Buića

– Josip Urti – KL Gorana Buića

– Dragan Modrušan – KL Gorana Buića

– Valter Blašković – KL Gorana Buića

– Marko Zlatić – IDS – DDI, ISU – PIP, Zeleni savez

– Daniele Kumar – IDS – DDI, ISU – PIP, Zeleni savez

– Emil Jukopila – KL Emila Jukopile

– Tomislav Novak – SDP – Edi Čalić – HDZ – Mr.sc. Afrim Fetai – KL

Za predsjednika Općinskog vijeća Općine Medulin izabran je Marko Zlatić, a za potpredsjednike izabrani su Matija Medica i Edi Čalić. Na jučerašnjoj sjednici izabrani su i predsjednik i članovi Mandatne komisije koju čine predsjednica Mirna Leverić i članovi Claudio Zuccon te Edi Čalić, izabrani su i predsjednik i članovi Komisije za izbor i imenovanja koju čine predsjednik Matija Medica i članovi Dražen Mišković i Marko Zlatić.

Svi predsjednici i članovi predloženi su od strane 13 vijećnika, a izabrani jednoglasnom odlukom svih 15 vijećnika. Načelnik Općine Medulin Goran Buić i predsjednik Općinskog vijeća Marko Zlatić čestitali su svim vijećnicima na novom mandatu te istaknuli da će Općinsko vijeće biti mjesto konstruktivnog planiranja, suradnje i tolerancije na dobrobit svih mještana Općine Medulin.

Pin It on Pinterest