NK Istra 1961 zaprimila obavjest od Doris Košte odvjetnice u slučaju Luka Franjić

 

Nogometni klub Istra 1961 ovim putem želi obavijestiti medije da je zaprimila obavijest od odvjetnice Doris Košte kojim je priznala da su njen zahtjev za oduzimanje licence Nogometnom klubu Istra 1961 i navodi o mogućem krivotvorenju dokumentacije od strane odgovornih osoba Kluba neosnovani te da je NK Istra 1961 ispunila sve svoje obveze prema igraču Luki Franiću. Gospođa Košta je svoju pogrešku obrazložila krivim prikazivanjem činjenica od strane njezinog klijenta koji ju, po njenim riječima, nije obavijestio da je imao otvoren i zaštićeni račun na koji je NK Istra 1961 uplaćivala zakonski propisane iznose.

NK Istra 1961 bi ovom prilikom htjela naglasiti da je medijskim praćenjem neosnovanih navoda i zahtjeva gospođe Košte i njezinih klijenata pretrpila znatnu neimovinsku štetu učinjenu ugledu Kluba te će Klub razmotriti poduzimanje svih mogućih pravnih koraka protiv gospođe Košte i njenog klijenta u svrhu naknade pretrpljene štete.

Iako je NK Istra 1961 pozvala gospođu Koštu da objavi dodatno očitovanje kojim priznaje svoju pogrešku, gospođa Košta isto nije učinila (ili isto nije medijski popraćeno) iako je iz dostavljenih dokaza očito da je NK Istra 1961 ispunila sve svoje obveze prema Luki Franiću prije upućivanja svih njenih dopisa NK Istri 1961. Jednako tako je potpuno jasno da sva odgovornost za sve greške i neutemeljene izjave u ovom slučaju pada na gospođu Koštu i njene klijente.

U prilogu se nalazi zaprimljeni e-mail od gospođe Košte.

 

Pin It on Pinterest