Objavljen Prijedlog liste reda prvenstva za upis djece u dječje vrtiće

 

Povjerenstvo za upis djece u dječje vrtiće objavilo je danas Prijedlog liste reda prvenstva za upis djece u dječje vrtiće u pedagoškoj godini 2017./2018. kao i Odluku o odbijanju prijava za upis u toj pedagoškoj godini. Prijedlog liste za vrtić i za jaslice donesen je radi bolje preglednosti prema bodovima i prema abecednom redu.

Prijedlog liste reda prvenstva upisa i Odluka o odbijanju prijava za upis u dječje vrtiće u pedagoškoj godini 2017./2018. objavljeni su na oglasnim pločama dječjih vrtića i na službenim web stranicama Grada Pule (www.pula.hr) te službenim stranicama DV Pula (www.dvpula.hr), DV Mali svijet (www.dvmalisvijet.hr)  i DV-SI Rin Tin Tin Pula-Pola (www.rintintin.hr).

Prigovore na Prijedlog liste reda prvenstva roditelji odnosno staratelji mogu podnijeti u pismenom obliku unutar 5 dana od objave, zaključno sa ponedjeljkom, 26. lipnja 2017. godine.

Prigovori se predaju u pisarnici Grada Pule, Stara tržnica 1, Pula, u uredovno radno vrijeme: ponedjeljkom, utorkom, četvrtkom i petkom od 8.00 do 14.30 sati te srijedom od 11.30 do 15.30 sati ili na e-mail pisarnice:pisarnica@pula.hr.

Nakon isteka roka za prigovore i donošenje odluka po prigovorima, Povjerenstvo za upis djece u dječje vrtiće utvrdit će konačnu Listu reda prvenstva upisa u dječji vrtić prema skupinama.

Pin It on Pinterest