Udario policijskog službenika

 

Djelatnici Službe općeg kriminaliteta PU istarske i Policijske postaje Labin proveli su kriminalističko istraživanje nad 37-godišnjakom i utvrdili sumnju da je počinio kazneno djelo prisila prema službenoj osobi.

Muškarca se sumnjiči da je 20. lipnja oko 20.40 sati, u ugostiteljskom objektu u Ulici Antona Selana u Labinu, narušavao javni red i mir. Naime, nakon što mu je 19-godišnja djelatnica odbila poslužiti alkoholno piće, muškarac je počeo razbijati inventar te je na terasi objekta pobacao stolice, što je kod 19-godišnjakinje izazvalo strah. Po dolasku policijskih službenika, 37-godišnjak se nastavio drsko ponašati te je vrijeđao i omalovažavao policijske službenike, držeći u ruci staklenu bocu. Kada mu je policijski službenik oduzeo bocu, muškarac ga je udario i odgurnuo te je nastavio pružati aktivni otpor radi čega je uhićen i priveden u policijsku postaju.

Radi počinjenja prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, 37-godišnjak je uz optužni prijedlog doveden na prekršajni sud u Labinu, koji mu je odredio zadržavanje u pulskom zatvoru do 7. srpnja 2017. godine, dok se kaznena prijava protiv osumnjičenog podnosi u redovnom postupku.

Pin It on Pinterest