Folklorna večer u utorak na Forumu – KUD „Uljanik“

 

Pozivamo Vas u utorak, 27.lipnja 2017. u 21,00 sat na folklornu večer na Forumu, prvu od tri folklornih večeri manifestacije Na ulicama i trgovima 2017. Organizator programa je SAKUD, suorganizator KUD „Uljanik“, a pokrovitelji Grad Pula i TZ grada Pule.

 KUD “Uljanik” će se predstaviti sa svim svojim skupinama. Pripremili su raznoliki program u kojem ćete vidjeti različite istarske plesove, svirku na različitim istarskim narodnim instrumentima te plesove iz ostalih krajeva Hrvatske.

 KULTURNO – UMJETNIČKO DRUŠTVO “ULJANIK” ove godine obilježava 50 godina kontinuiranog djelovanja. Broji 100- njak članova koji djeluju u 6 grupa, 2 glazbene i 4 plesne. Osim koreografija tradicijskih plesova užeg zavičaja na repertoaru ima plesove iz gotovo svih krajeva Hrvatske. Sudjelovalo je na brojnim županijskim, republičkim i međunarodnim smotrama i festivalima. Dobitnikom je mnogih priznanja i nagrada.

Pozivamo vas i na ostale programe manifestacije Na ulicama i trgovima 2017. te sljedeću od folklornih večeri koje ćete imati prilike vidjeti 25.07.2017.

Pin It on Pinterest