Zdravko Čolić, Fedde Le Grand i Zabranjeno pušenje u Medulinu

 

Na jučerašnjoj konferenciji za medije 3.srpnja 2017. godine u restoranu Financa u Medulinu legendarni pjevač Zdravko Čolić, načelnik Općine Medulin Goran Buić, predstavnici organizatora Adria Summer Festivala Branko Percan i Sandro Želesko predstavili sunadolazeći festival u Medulinu. Adria Summer Festival 2017. održava se zadnji vikend u srpnju, kada će nastupati jedan od najpoznatijih DJ-a današnjice FEDDE LE GRAND u petak 28. srpnja 2017. godine. Druge festivalske večeri ( subota, 29. srpnja 2017.) nastupati će najveća zvijezda festivala ZDRAVKO ČOLIĆ, a prije njegova nastupa atmosferu će zagrijati ZABRANJENO PUŠENJE te NIKOLA Z KUKURINI. Oba koncerta održavaju se na medulinskoj rivi kod
Malina s početkom u 21:00 sat.

Ulaznice su još uvijek u prodaji, a moguće je kupiti jednodnevnu, festivalsku i VIP kartu.

– „Imam veliku čast što mogu ugostiti zvijezdu mog djetinjstva, Zdravka Čolića koji je zadnji puta nastupao u Medulinu 70- ih godina. Kao načelnik mogu reći da mi je izrazito drago da Medulin i medulinska riva postaju i poprište zabave kao što i zaslužuje najturističkija općina.“ istaknuo je načelnik Goran Buić u samom uvodu konferencije.

Jedan od organizatora Branko Percan istaknuo je da očekuju da će se trg ispred Malina na vitar ove godine u potpunosti popuniti obzirom da Adria Summer Festival svake godine upotpunjuje program festivala te prepustio riječ zvijezdi festivala Zdravka Čolića.

– „ Nastupao sam u Puli nekoliko puta, no Medulin mi je ostao u srcu. U Medulinu sam nastupao 70- ih godina sa Kemalom Montenom u Summer clubu i baš sam sretan danapokon opet nastupam u Medulinu. Ideja da opet nastupam ovdje vratila me u početke moje karijere, a moram istaknuti da je fantastično koliko je Medulin do danas napredovao, a to svakako moramo zahvaliti vodstvu Općine i načelniku Općine Medulin.“ istaknuo je  Zdravko Čolić dodavši da je iznimno sretan što nastupa na ovom festivalu te se zahvaliosvima na pozivu.

Predstavnici organizatora festivala Branko Percan i Sandro Želesko zahvalili su se Općini Medulin i svim sponzorima na podršci te istaknuli da svake godine podižu razinu kvalitete festivala angažiranjem sve poznatijih glazbenika, a najavili su i specijalne efekte koji će ove godine biti na još većem nivou nego prošle godine. Ovo je 4. godina održavanja Adria Summer festivala, a organizatori su naglasili da će dati sve od sebe da cijeli festival bude iznimno kvalitetan. Dodali su i da njihov festival započinje već 8. srpnja 2017. sa „Boat partyem“ koji kreće iz Ližnjana, a u nedjelju nakon nastupa Zdravka Čolića održati će se ibesplatan koncert „Tri mušketira“ koji će nastupati u sklopu „Medulinske noći“ 30. srpnja 2017. godine.

Za sam kraj načelnik Općine Medulin zahvalio se organizatorima te istaknuo da je ideja da ovaj festival pruži zabavu turistima i mještanima, utječe na povećanje broja noćenja i dolaska kao i upotpunjuje turističku ponudu. Načelnik Goran Buić zahvalio se mještanima nastrpljenju i toleranciji zbog decibela na samom festivalu.

Pin It on Pinterest