Najavljena Mala akademija stvaralaštva

 

Ovog su ljeta za male prijatelje i ljubitelje umjetnosti Studio Zaro i Teatar Naranča pripremili zanimljivu desetodnevnu Malu akademiju stvaralaštva na kojoj ćete moći svladati razne vještine i pritom se izvrsno zabaviti.

Od 17. do 28. srpnja, u dva tjedna; mališani u dobi od 8 do 11 godina (važno je da znaju čitati kako bi mogli pratiti radionice), mogu sudjelovati u radu 4. radionice u Radićevoj 22:

ZoNa lutkarstva: razvijanje sposobnosti smišljanja lika i priče, kreiranje i izrada lutaka, razvijanje govornih vještina, uz voditelja Nenada Pavlovića.

Dramska ZoNa nudi razvijanje sposobnosti scenskog izražavanja, ovladavanje elementima glume i tehnike scenskog izražavanja i stvaranja uz Luku Juričića i Majkla Mikolića. Tu je i ZoNa pjevanja – razvijanje glasovnih i slušnih sposobnosti, muzikalnosti i učenje višeglasnog pjevanja uz Lindu Milani i Serenu Bonassin, te ZoNa plesa – razvijanje motoričkih sposobnosti i ritmičnosti, poticanje kreativnosti izražavanja,  usvajanje plesnih tehnika uz Andreu Gotovina i Katju Rabar.

Prijaviti se možete čim ranije na: info@zaro.hr ili na : 099406 4226 i 099 5274005.

Sva djeca imaju besplatnu vožnju Pulaprometom, topli obrok iz Studentskog centra Pula, majice te DVD snimak sa završne produkcije po okončanju radionica. Cijena za dvotjedni program iznosi 1 200,00 kn a za članove Zara, Teatra Naranče ili ukoliko roditelji imaju dvoje djece u Maloj akademiji stvaralaštva je 800,00 kn.

Pin It on Pinterest