Uklanja se napuštena i derutna zgrada u Lošinjskoj ulici

 

U četvrtak, 13. srpnja 2017. godine započet će se s radovima rušenja napuštene i derutne zgrade na adresi Lošinjska 3 i 3A koja je prošle godine izgorjela u požaru, nakon čega je promptno osigurana na način da se onemogući pristup obzirom predstavlja opasnost za sigurnost i zdravlje ljudi. Radove će izvoditi tvrtka TGT Adriatik d.o.o. iz Pule uz nadzor tvrtke Inženjeri Ohlinger i Partener d.o.o. iz Pule, a koordiniranje zaštite na radu tijekom izvođenja radova vršit će tvrtka Zaštita inženjering i konzalting d.o.o. iz Rovinja.

Uklanja se ukupno 7 objekata  od kojih su dva veća stambena objekta, te ostali manji pomoćni objekti, vanjski roštilj i drvarnica. Radovi se planiraju završiti u roku od dva tjedna.
Tijekom trajanja radova prometnica će biti zatvorena te će se koristiti naznačeni zaobilazni pravci i to: Marulićeva, Kranjčevićeva, Nazorova, Dinka Vitezića (makadamskim putem kroz šumu) do Lošinjske ulice.
Svim sudionicima u prometu zahvaljujemo na razumijevanju i strpljenju te ih pozivamo da se pridržavaju privremene regulacije prometa.

Pin It on Pinterest