DUBIOZA KOLEKTIV 10. kolovoza u Kopru

 

Dubioza kolektiv, jedna od najpozntijih bosanskih skupina svih vremena 10. kolovoza nastupa na prekrasnom Ukmarjevom trgu u Kopru u Sloveniji. Bend, koji kroz svoju mješavinu punka, ska,reggea, dub, ska i rocka šalje jake političke poruke, u Kopru će napraviti eksplozivan koncert.

Dubioza Kolektiv  je bend koji ruši rekorde: samo u 2016. Godini imali su preko 100 koncerata što znači koncert svaka tri – četiri dana i tako cijelu godinu. Jedan su od 5 najtraženijih bendova na festivalima pa su tako na Glastonburry festivalu svirali na čak dvije pozornice u jednom danu, svirali s Manu Chao u Barceloni na Esperanzah! World Music festivalu, otvorili su Exitov Sea Star festival…

Pulsku Arenu su napunili do poslijednjeg mjesta i napravili koncert o kojem se još danas priča.

U svojoj su glazbenoj karijeri izdali 10 studijskih albuma, osvojili mnoge glazbene nagrade, između ostalim i nagradu MTV Adrie i Zlatne Bubamare za najbolji bend na Balkanu. Dubioza je bend koji nikoga ne osavlja ravnodušnim, a svojim energičnim i duhovitim tekstovima osvojili su ne samo Balkan već i cijelu Europu.

Koncert u Kopru biti će jedini koncert u široj okolici i prava prilika za sve u Hrvatskoj koji gravitiraju Kopru da dožive bombastični nastup Dubioze.

10. KOLOVOZA, UKMARJEV TRG – KOPAR

PRODAJA ULAZNICA:

Ulaznice se prodaju po cijeni od 25 eura u sistemu Eventim i preko www.eventim.hr i www.eventim.si .

Za više informacija posjetite sljedeće stranice:

dubioza.org
facebook.com/dubioza
twitter.com/dubiozakolektiv
instagram.com/dubiozagram
soundcloud.com/dubioza-kolektiv
youtube.com/dubiozatv
vimeo.com/dubioza

fotografije:https://goo.gl/uPueeU

video:https://goo.gl/nVvNFQ

Pin It on Pinterest