Film talijanskog redatelja Paola Genovesea otvorio prvu večer Filma na šugamanu

 

U četvrtak, 27. srpnja u 21.30službeno je započelo drugo izdanje trodnevnog filmskog programa „Film na šugamanu“ u organizacijiJavne ustanove Pula Film Festival i Fratarski d.o.o.

Prvu večer otvorio je talijanski film POTPUNI STRANCI čiji naslov u originalu glasi “Perfettisconosciuti”, PaolaGenovese-a, izvrsno osmišljena i vrlo intrigantna drama/komedija.

Fratarski otok, inače omiljeno mjesto kampiranja mnogih Puljana, ovaj put domaćini su uobičajeno okupljanje i druženje pretvorili u ljetnu kino pozornicu.Sinoćnji film naišao je na odobravanje publike koja se nije ustručavala podijeliti na glas emociju uz iskreni smjeh do kraja večeri. Iznimno velikibroj posjetitelja nanovo potvrđuje da je Pula bila i ostala gradom ljubitelja filma.

Sinoć se osjetio topli prijateljski i obiteljski doživljaj, uz šarolika godišta više od dvije stotine gledatelja, koji su doživljaj na kraju pozdravili velikim aplauzom.

Filmske večeri nastavljaju se večeras, 28. srpnja u 21.30 sati, projekcijom TSCHICK (Tschick); FaithAkin, obiteljski / drama / film ceste, Njemačka, 2016., te u subotu, 29. srpnja u 21.30 obiteljskim filmom SKRIVENO BLAGO (Tesoros), María Novaro, Meksiko, 2017.

Program je besplatan za sve posjetitelje.

Pin It on Pinterest