Humanitarna akcija za prikupljanje školskog pribora

 

Fb Puljani humanitarci pokreću humanitarnu akciju pod nazivom: „Škola počinje“, koja službeno kreće 01.08.2017.

Kao i svake godine do sada, želi se pomoći djeci i mladima socijalno potrebitih obitelji, te djeci i mladima bez adekvatne roditeljske skrbi, da im početak školske godine prođe što ljepše i bezbolnije.

Prikuplja se školski pribor: od olovaka do školskih torbi, bilježnice, zadaćnice i sve što je djetetu potrebno da prati nastavu i uči bez onih opterećenja kako ću napraviti zadaću, nemam s čime. Zvuči malo vjerojatno da djeca nemaju čime obaviti školske zadatke, ali na žalost svjedoci smo da ima djece kojima se zna desiti da zadaće pišu na običnom komadu papira jer nemaju bilježnicu.

Pozivamo Vas sve koji ste u mogućnosti da nam se pridružite akciji i da pomognete djeci i mladima da im nova školska godina krene lakše i s manje stresa.

Pomoći možete kupnjom školskog pribora i doniranjem istog udruzi ili uplatom na račun u Pbz banci: HR8223400091510877252, koji je otvoren isključivo za ovu akciju. Sav prikupljeni pribor volonteri udruge prosljeđuju potrebitima, a za uplaćeni novac, volonteri kupuju potrebno, te će nakon kupovine svaki donator/sponzor biti upoznat gdje i na koji način je potrošen novac.

Humanitarna akcija je odobrena od nadležnog ureda, te dana 28.07.2017. kao takva dobiva rješenje kojom se udruzi „Fb Puljani humanitarci“ odobrava provođenje iste.

KLASA: UP/I-550-01/17-01/19

URBROJ: 2163-05-03-17-4

OZNAKA VRSTE: ŠK

EVIDENCIJSKA OZNAKA: IŽ-HA/ŠK-17-17

Pin It on Pinterest