Pulska noć u subotu na sedam lokacija u gradu

 

Bogati program manifestacije Pulska noć – ulicama našeg grada koja će se održati u subotu, 19. kolovoza 2017., s početkom u 21.00 sat predstavljen je danas na konferenciji za medije održanoj u Komunalnoj palači. Već tradicionalna Pulska noć održat će se na sedam lokacija duž užeg centra grada, a nastupit će preko 15 izvođača.

Gradonačelnik Pule Boris Miletić iskoristio je ovu priliku kako bi pozvao sve građane, kao i goste iz cijelog svijeta da dođu i da se zabave ove subote u Puli. “Ova je manifestacija postala i dio naše tradicije posljednjih godina te sam uvjeren kako će svatko pronaći nešto posebno za sebe. U našoj Istri svako mjesto ima svoju feštu, ali je razlika u Pulskoj noći u tome što se održava na sedam lokacija što omogućuje ugodnu šetnju cijelim gradom”, kazao je Miletić.

Direktorica Turističke zajednice Pula Sanja Cinkopan Korotaj istaknula je kako je ova manifestacija već poznata ne samo građanima već i turistima koji posjećuju Pulu. “Kroz program Pulske noći turisti imaju prilike doživjeti grad na novi način. Prije svega kroz simbiozu raznih vrsta glazbe i naravno tradicionalnu gradeladu na Giardinima”, kazala je Cinkopan Korotaj.

O samom programu koji objedinjuje razne žanrove glazbe govorio je direktor Agencije Avenue Pula Vlado Orlić koji je otkrio kako će na Trgu Forum nastupiti popularni Gustafi, Sasha 21, 10Veterinari i Pepe Ljuna. Na Trgu sv. Tome kod katedrale nastupaju Double dose i St. Thomas Quintet, u Ulici Sergijevaca Fiorin Jazz orchestra, na Danteovu trgu TrioVal Acustic, na Portarata Anelidi, Vesna Nežić Ružić i In vino veritas, na Giardinima Cherrybombz i Lift express te na samoj Tržnici Enigma band i Side effects band.

Ravnateljica Pula Film Festivala Gordana Restović pozdravila je sve okupljene te je ukratko pojasnila tijek organizacije ovogodišnjeg izdanja Pulske noći. Napominjemo kako će povodom Pulske noći od 19.00 sati autobusi Pulaprometa besplatno prometovati na svim linijama.

Pin It on Pinterest