Nagrađeni kickboxeri na prijemu kod zamjenika pulskog gradonačelnika

Zamjenik gradonačelnika Pule Robert Cvek primio je danas u Komunalnoj palači nagrađene reprezentativce  Kickboxing kluba Lav koji su na Europskom kickboxing prvenstvu za kadete i juniore u mađarskom Gyoru u kolovozu ove godine  ostvarili  iznimne rezultate.
Ivan Udović u kategoriji starijih kadeta do 37 kg osvojio je treće mjesto i brončanu medalju dok je Moris Trbulin u kategoriji do 63 kg osvojio peto mjesto.
Zamjenik gradonačelnika  istaknuo kako je vrlo ponosan što Pula ima sjajne  sportaše koji ostvaruju zapažene rezultate i koji mogu biti uzor i pozitivan primjer ostalim.

Zaželjevši im  nove sportske uspjehe u budućnosti, zahvalio je i  njihovim trenerima,  ali i roditeljima bez čije potpore ovako iznimni rezultati ne bi bili mogući.

Uz Ivana i Morisa prijemu su prisustvovali i trener Alin Muminćehaić te glavni trener i predsjednik kluba Rudolf Oliva koji je izrazio zadovoljstvo nastupom svojih sportaša budući da je konkurencija bila izuzetno jaka te kazao da je ovo poticaj za nastavak s treninzima i daljnjim osvajanjem medalja na Europskim i Svjetskim prvenstvima.Na Europskom kickboxing prvenstvu nastupilo je 1.574 reprezentativaca iz 42 države Europe koji su odradili 1991 nastup. Sastav Hrvatske kickboxing reprezentacije  brojao je 67 natjecatelja u disciplinama point fighting, light contact, kick light, full contact, low kick i K1 style. U disciplini point fighting u kategoriji starijih kadeta nastupili su reprezentativci iz Kickboxing kluba Lav iz Pule, Ivan Udović u kategoriji do 37 kg težine i Moris Trbulin u kategoriji do 63 kg težine.

Pin It on Pinterest