Općina Medulin uručila poklone najboljim učenicima

 

Danas, 30. kolovoza 2017. godine održana je podjela nagrada najboljim učenicima koji su usvih osam godina školovanja postigli prosjek od 5,0 sa područja općine Medulin. Podjela nagrada održana je u vijećnici Općine Medulin, a poklone su učenicima uručili načelnik Goran Buić i predsjednik Općinskog vijeća Marko Zlatić. Prosjekom od 5,0 u svih osam godina školovanja postiglo je čak 5 učenica iz Vinkurana i Pješčane Uvale:

– Kunjašić Pave, OŠ Vidikovac
– Peruško Nina, OŠ Vidikovac
– Sebastijan Nina, OŠ Vidikovac
– Županić Nina, OŠ Veruda
– Rosanda Ileana, OŠ Mate Demarina

Podjeli nagrada su uz učenice sudjelovali i pročelnica Upravnog odjela za opće poslove i društvene djelatnosti Suzana Racan Stern, roditelji i predstavnici medija. Svima prisutnima obratio se načelnik Općine Medulin Goran Buić koji je ponosno čestitao svim učenicama, ali i roditeljima koji su im pružali podršku svih ovih godina. Istaknuo je da će svaka učenica dobiti svoj tablet i ručnik Općine Medulin te naglasio da je nagrađivanje najboljih učenika već tradicija Općine Medulin koju namjeravaju nastaviti. Predsjednik Općinskog vijeća Općine Medulin Marko Zlatić u ime cijelog Općinskog vijeća čestitao je učenicama na iznimnom uspjehu i trudu te naglasio da uz ovakve vrhunske učenike nema bojazni za budućnost Općine Medulin.

Nagrađene učenice žive u Vinkuranu i Pješčanoj Uvali, a osim što su postigle uspjeh od 5,0 u svih osam godina školovanja, one su uspješne i u drugim područjima pa se tako svaka u svoje slobodno vrijeme bave raznim sportovima i aktivnostima. Tako su učenice uspješne u odbojci, triatlonu, glumi, glazbenoj školi te plesu.

Sve učenice upisale su Gimnaziju u Puli (opća, matematička), a pročelnica Suzana Racan Stern naglasila je da Općina Medulin surađuje sa Gimnazijom Pula već nekoliko godina na projektu Obiteljski dan te da joj je iznimno drago da će se sada i one moći priključiti. Načelnik Goran Buić i predsjednik vijeća Marko Zlatić potom su uručili svakoj učenici tablet i ručnik te još jednom čestitali na iznimnom uspjehu uz želje za odličnim uspjehom i u srednjoj školi.

Pin It on Pinterest