Miletić: Izvrsnost je naša šansa za uspjeh na zajedničkom tržištu

 

Pulski gradonačelnik Boris Miletić zajedno s pročelnikom Ureda Grada Aleksandrom Matićem primio je danas u prostorijama pulske Komunalne palače delegaciju japanskih poslovnih ljudi koji ovih dana borave u Istri.

Miletić im je uz riječi dobrodošlice, ukratko predstavio bogatu povijest Pule i sve važnije kapitalne projekte koje se trenutno u Puli provode.

„Kao grad s najviše poduzetnika od svih gradova u Hrvatskoj, usmjereni smo ka privlačenju novih investicija koje donose nova radna mjesta i općenito omogućuju viši standard za sve naše sugrađane i gospodarski razvoj Pule.

Premali smo da bi bili prosječni, stoga težimo izvrsnosti kako bi mogli biti konkurenti na zajedničkom tržištu,“ kazao je pulski gradonačelnik i dodao kako su nekadašnje vojne zone koje se danas ne koriste, za Pulu velik potencijal.

Na čelu japanske delegacije bio je direktor tvrtke „Seikoukai“ Noboru Watanabekoji je zajedno sa svojim suradnicima izrazio zadovoljstvo današnjim prijemom i poručio kako je intencija njihovog putovanja povezivanje i jačanje gospodarske suradnje.

Pin It on Pinterest