Regulacija prometa i radno vrijeme ugostiteljskih objekata za vrijeme otvaranja Outlook festivala

 

Povodom današnjeg otvaranja Outlook Festivala u Areni, od 18:00 sati do 4:00 sata sljedećeg dana, na snazi će biti privremena zabrana prometovanja vozila na sljedećim prometnicama oko Arene: u Istarskoj ulici – od raskrižja sa Scalierovom ulicom do Trga Nimfej, na Trgu Nimfej, duž šetališta Nella Milottija, u Amfiteatarskoj ulici, u Scalierovoj ulici – od raskrižja s Istarskom ulicom do raskrižja sa Stiglichevom ulicom, na Trgu Ozad Arene, na dijelu Varaždinske ulice – od raskrižja sa Scalierovom ulicom do Ulice Croatia.

Za vrijeme održavanja Outlook festivala Pulaprometova linija 62 prometovat će od četvrtka 7. rujna od ponoći. Ostali polasci bit će svaki puni sat do 5 sati ujutro, a linija će voziti do 11. rujna. Nadalje, za vrijeme trajanja festivala prometovat će linije 5 (Giardini-Štinjan-Giardini) i 5a (Giardini-Puntižela-Giardini).

Kao i povodom otvaranja glazbenog festivala Dimensions i povodom otvaranja Outlook festivala, 6. rujna, ugostiteljskim objektima iz skupina „Restorani“ i „Barovi“, odobrena je mogućnost produženja radnog vremena od 06,00 do 03,00 sata sljedećeg dana.

Produženje radnog vremena ugostiteljskim objektima za vrijeme glazbenih festivala omogućeno je na području koje zatvaraju sljedeće ulice: Flaciusova ulica, Ulica Riva, Ulica Starih Statuta, Flavijevska ulica, Trg na mostu, Trinajstićeva ulica od broja 1 do broja 7, Kukuljevićeva ulica, Rakovčeva ulica, Mletačka ulica, Trg Republike, Vergerijeva ulica i Arsenalska ulica brojevi 1, 3 i 5.

Radno vrijeme na ljetnoj terasi uz ugostiteljski objekt prati poslovanje ugostiteljskog objekta, uz obavezu ugostitelja da se pridržava odredbi Zakona o zaštiti od buke (“Narodne novine”, broj 30/09,  55/13,153/13 i 41/16) i propisa koji reguliraju javni red i mir.

Pin It on Pinterest