Upisi manekena i malih modnih dizajnera na tečajeve u Tijari

 

Ove godine iz Tijarine radionice osim tečaja manekenstva stiže i novi tečaj za male modne dizajnere.

Tečaj za male modne dizajnere potiče kreativnost od malih nogu.  Ovo je pravo mjesto za sve one koji žele crtati i dizajnirati, izraditi svoj nakit i odjevnu kombinaciju, učiti od pravih modnih dizajnera i modela, pokazati svoj dizajn na modnoj reviji te biti na svom prvom modnom snimanju. Tečaju, koji traje šest mjeseci, mogu pristupiti svi mali polaznici od šeste do jedanaeste godine.

Tako buduće modne dizajnere čeka biranje materijala, učenje izrade, odabir vlastitih manekena za modno snimanje, osmišljavanje modne priče za svoju kampanju, obilasci modnih kuća, predstavljanje na modnoj reviji te brojne druge zabavne i tehničke stvari koje prolazi svaki pravi modni dizajner. Radu s djecom pristupa se kroz igru, modu i zabavu.

Svi budući dizajneri na tečaj u Puli mogu se upisati svakog radnog dana od 18 do 20 sati na adresi Istarska 16, u poslovnici Tijare.

Tečaj manekenstva prema programu Marijane Dabo Percan provodi se već niz godina. Osim sjedišta u Puli Tijara je s tečajem manekenstva aktivna i u Rijeci i Labinu. Jedanput godišnje upisuje djecu i mlade u dobi od šeste do dvadeset i druge godine. Iz Tijare su potekla veoma upješna imena koja rade na hrvatskoj i svjetskoj modnoj sceni.

Tečaj obuhvaća rad na pokretu na sceni, kombiniranju manekenstva i glume, svladavanju modne koreografije a uvijek uz gostujuće predavače, castinge, modne revije, tv snimanja i fotografiranja. Obuhvaća rješavanje klasičnih problema u hodu i držanju kao što su pogrbljena leđa i ramena, ispravljanje izbačenog položaja glave, problemi s hodom, stopalima i kukovima.  Tečaj je otvorenog tipa te se njemu mogu priključiti svi oni koji žele postati modeli i imaju takav potencijal te ujedno oni koji žele zaviriti u svijet mode ili se pak naučiti pravilno držati i ponašati na sceni.

Svi budući manekeni mogu se upisati na tečaj manekenstva u Puli, Labinu i Rijeci.

UPISI PULA, Istarska 16, radnim danom od 18 do 20 sati.

UPISI LABIN, Rudarska 1 (Pjacal), petkom od 17 do 19 sati.

UPISI RIJEKA, Andrije Medulića 6, subotom od 9 do 13 sati.

Fotografije: Filip Koludrović, Maja Topčagić, Ivana Tomić.

 

 

 

 

 

Pin It on Pinterest