Zatvaranje sezone Fort Punta Christo, uz Slurp! i Showcase pozornice u subotu 23.09.

 

Bogata sezona 2017. na pulskoj tvrđavi Punta Christo je skoro iza nas. Nakon Seasplash, Dimensions i Outlook festivala te brojnih klupskih večeri, koncerata, izložbi, projekcija filmova na krovu tvrđave možemo reći kako je ovo ljeto tvrđava ponovno biti središte zabave i više ugodnog druženja. Sezona je krenula 20. lipnja tradicionalnim 3ple Dubble Trubble partijem, a zadnji događaj 23. rujna bit će party na dva floora s bogatim line-upom kojeg predvode dva domaća glazbena talenta koja su već izgradila zavidnu međunarodnu karijeru. 

MARINA KARAMARKO
Marina je jedna od najuspješnijih i najperspektivnijih hrvatskih DJ-ica i producentica koja je karijeru započela 2005. godine. Od tada pa do danas Marina je prošla sve, od regije i okolnih zemalja, preko Ibize, pa sve do Kolumbije i Amerike, pa možemo reći da se njezin dubok i mračan zvuk već pronio svijetom, a priznanje je, između ostalih, došlo i kada je uvrštena na Beatport listu ‘Vizionarki elektronske glazbe’. Osim što je uspješna u DJ-ingu te u produkciji, Marina već gotovo dvije godine vodi vlastitu etiketu ThanQ na kojoj je nedavno izašao i njezin novi remiks Marky Z – ‘Never Back Down’, koji je završio u Mixmag Top 10 najboljih regionalnih izdanja za svibanj/maj. Svi koji su ikad prisustvovali Marininim setovima znaju kakvu vožnju zna priuštiti…biti će to prava poslastica za kraj ljeta.
residentadvisor.net/dj/marinakaramarko
soundcloud.com/marinakaramarko
facebook.com/marina.karamarko

Life4Funk
Saša Jovanović aka Life4Funk rođen je u Rijeci 1981.godine. Ranu mladost provodi u Beloj Crkvi u Vojvodini sakupljajući kazete s modernom plesnom glazbom tog doba, a s 14 godina, davne 1995. počinje aktivno sudjelovati u lokalnom disco klubu i na radio postaji gdje s prijateljima vodi radijsku emisiju koja je bila orijentirana na promoviranje klupskog zvuka tog vremena. Uz toliku zajedničku ljubav prema glazbi i tehnici, u ljeto 1996. godine skupa organiziraju prvi party u centru grada gdje su okupljene plesače i improvizirani light show ostali promatrali nevjericom! 1997.godine postaje rezident legendarnog dancing bara Diva gdje profilira svoj način puštanja glazbe. 1999. godine seli u Novi Sad i upoznaje većinu ljudi koji su zaslužni za razvoj klupske scene u Srbiji. Nedugo zatim, 2000. godine s prijateljima otvara ljetni klub Aquarius u Beloj Crkvi. Gostujući u mnogim klubovima bivše Jugoslavije postao je poznat po istančanom sluhu, izvrsnoj selekciji i specifičnoj povezanosti sa publikom. Prije 10 godina nastupa na Exit festivalu i priključuje se Englishbreakfast organizaciji koja je zaslužna za veliki broj fantastičnih klupskih noći u Novom Sadu. 2012. godine odlučuje se vratiti u Hrvatsku i sada, nakon 22 godine iza pulta, živi u Rijeci i zajedno s prijateljima vodi klub Crkvu.
soundcloud.com/life4funk
facebook.com/life4funk.dj
facebook.com/altar.servers.djs
facebook.com/mi.smo.crkva

Paul White (uk)*
Sa sjedištem u Oslu, Norveška, Paul je poznati akter na lokalnoj glazbenoj sceni. Držeći rezidencije u poznatom noćnom klubu The Villa redovito održava i jednodnevne događaje na drugim prostorima koji se usredotočuju na kvalitetnu elektronsku glazbu, kao i brojne festivale u Norveškoj i inozemstvu. Budući da je DJ od 2003. godine, Paul ima širinu i dubinu iskustva koju pokazuje u svojim setovima gdje se kvalitetna glazba iz širokog raspona žanrova čvrsto miješa kako bi predstavila emotivnu priču onima na plesnom podiju. Paul iznimno voli kontakt s publikom odabirom beatova koji privlače pažnju i tjeraju na ples.
soundcloud.com/paulwhitedj
facebook.com/paulwhiteoslo

Sekwent (e)*
Sekwent je postao glazbenik kada mu je otac kupio Bontempi synth. Čarobni zvukovi bili su neodoljivi i postavili su svrhu i put života za dječaka. U početku je Sekwent bio više zainteresiran za mješavinu zvukova nego za svladavanje instrumenta. Kasnije se preselio iz Francuske u Španjolsku gdje se oblikovala njegova strast za glazbom, DJ’ing je postao njegova jedina i istinska strast. U svojim dvadesetima preselio se na Kanarske otoke gdje je nastavio s DJ-ingom i organizirao underground zabave. U svom putu prema novom kutu svijeta – Skandinaviji, Sekwent se pridružio svom prijatelju Joaou koji je kasnije postao bitan dio Sekwentovog života. Započeli su suradnju koja uključuje glazbenu produkciju, izvođenje, vizualnu zabavu i opremanje underground zabava. Ime je došlo prirodno: Nach Projekt. Danas je Sekwent karizmatični DJ, producent i vlasnik izdavačke kuće, a možete ga naći u Maura Records Studiu sa sjedištem u Oslu.
soundcloud.com/sekwentt
mixcloud.com/sekwentt/
facebook.com/Sekwentt/

XXL
soundcloud.com/user1363837/music-after-dinner-poadcast
facebook.com/boban.xxl

Rich
soundcloud.com/dj-rich-2
facebook.com/Samm1411

Bebetto
soundcloud.com/dj-bebetto
mixcloud.com/borisbebetto/

* in cooperation with We Represent Goyo (n)

Showcase Pula floor:

EGOLESS (DEEP MEDi)
Projekt Egoless nastao je 2009. godine od strane multiinstrumentalista i producenta Ognjena Zečevića koji svira i stvara glazbu od 1997. Tijekom godina surađivao je s različitim uspješnim bendovima
i projektima širom Balkana, nastupajući više puta pred više od deset tisuća ljudi. Egoless istražuje spoj između duba, dubstepa i eksperimentalne elektroničke glazbe. Do sada je izdao 12 ploča
na poznatim etikama iz Velike Britanije i SAD-a, kao što su System Music, Scotch Bonnet Records, Lion Charge, ZamZam Sounds. Egoless nastupa isključivo kao live act, koristeći razni hardver u live dubmixu. Egoless stalno nastupa u Velikoj Britaniji, Francuskoj, Njemačkoj, Nizozemskoj, Belgiji, Finskoj, Rusiji, Sloveniji, Bugarskoj, Rumunjskoj, Slovačkoj, Latviji, Češkoj, Bosni, Srbiji, Hrvatskoj … Australiji i Novom Zelandu. Njegova glazba često se može čuti na BBC Radio 1, BBC Radio 1xtra, BBC Radio 6, SubFM, RinseFM, Ministry of Sound, Solomonic Radio i tako dalje. Nedavno je potpisao za Deep Medi, jednu od najutjecajnijih izdavačkih kuća u svijetu dubstepa i bass glazbe, a u 10. mjesecu nastupit će u Fabricu, na proslavi 18. godina tog kultnog londonskog kluba.
soundcloud.com/egoless/tracks
facebook.com/EGOLESS/

Munchies Sound System
facebook.com/munchiessoundsystem
mixcloud.com/munchiessoundsystem/
soundcloud.com/munchies-soundsystem

Bass Experience
soundcloud.com/richo140/tracks

Bradda Selecta
soundcloud.com/the_flippin
mixcloud.com/Brada/

www.fortpuntachristo.net
www.slurpfestival.com
www.seasplash.net

Pin It on Pinterest