Izložba “Od ognjišta do gondole” u Medulinu otvorena za posjete do konca listopada

 

Od samog otvorenja sredinom srpnja, izložbu o povijesti stanovanja u 19. i 20. stoljeću “Od ognjišta do gondole”, u medulinskom je 3mc-u posjetilo mnoštvo domaćih i stranihposjetitelja, u individualnim te skupnim, organiziranim posjetima.

U rujnu i listopadu, izložba “Od ognjišta do gondole” ostaje otvorena za posjete kako individualnih posjetitelja tako i grupa. Moguće ju je u organiziranim grupnim razgledima uzstručno vodstvo posjetiti radnim danom od 8 do 16 sati uz najavu i dogovor termina.

Individualni posjeti i dalje su mogući u večernjem terminu, svakog dana od 18 do 20 sati. Dio školaraca nižih i viših razreda Osnovne škole dr. Mate Demarina iz Medulina te Područne škole iz Banjola već su obišli izložbu u proteklom periodu, a ovime pozivamo vrtiće, osnovne i srednje škole iz Istre te studente s pulskog sveučilišta da do kraja mjeseca listopada posjete izložbu “Od ognjišta do gondole” na kojoj je predstavljeno preko tisuću uporabnih i dekorativnih predmeta karakterističnih za obiteljski dom i povijest te kulturu stanovanja našeg kraja u proteklih 200 godina.

Termin vođenog razgleda za grupne posjete je moguće dogovoriti putem telefona (052/385-677) ili putem e-maila (ines.savic@medulin.hr).
Organizator izložbe je Općina Medulin, a ulaz je za posjetitelje slobodan.

Pin It on Pinterest