Mladi i uspješni sportaši ponos su naše Pule

 

Pulski gradonačelnik Pule Boris Miletić i zamjenik Robert Cvek čestitali su pulskim sportašima i hrvatskim reprezentativcima na sjajnim rezultatima koje su ostvarili na netom okončanom Europskom prvenstvu u Kickboxingu u Skopju. Na današnjem prijemu za članove i trenere Kickboxing klubova Planet sport i Lav, pulski je gradonačelnik pohvalio njihov uspjeh i istaknuo važnost bavljenja sportom.

„Još ste jednom dokazali da se jedino upornošću, zalaganjem i ustrajnim radom mogu postići zavidni rezultati. Čestitam vama i vašim trenerima. Ponosan sam sam što u Puli imamo vrijedne sportaše koji mogu biti uzor svima“, kazao je Miletić. Čestitkama se pridružio i zamjenik gradonačelnika Robert Cvek koji je dodao kako su mladi i uspješni sportaši ponos Pule.

 

 

S Europskog prvenstva u kickboxingu u Skopju članovi Kickboxing kluba Planet spot predvođeni trenerom Edijem Viškovićem osvojili su ukupno četiri zlatne i tri brončane medalje. Marko Džin osvojio je tri zlatne medalje – u point fightu, u light contactu te u ekipnoj borbi, Antonio Jurman osvojio je brončane medalje u light contactu i u point figtu, dok je zlato osvojio u ekipnoj borbi. Elizabeta Crnković osvojila je zlatnu medalju u light contactu te peto mjesto u point fightu dok je Ema Višković osvojila broncu u light contactu te deveto mjesto u point fightu. Moris Trbulin iz Kickboxing kluba Lav osvojio je zlatnu medalju dok je Ivan Udović prvenstvo okončao na 5. mjestu. Hrvatska je na ovom Europskom prvenstvu  po broju medalja zauzela sedmo mjesto sa osvojenih 10 zlatnih, 10 srebrnih i 24 brončane medalje.

Predsjednica KBK Planet Sport Pula Kristina Džin zahvalila je na prijemu i poručila kako natjecateljima predstoji kraći odmor, a potom pripreme za novu sezonu i kriterijske Europske i Svjetske kupove.

Pin It on Pinterest