Otvoreni radio i BetterMeHrvatska

Pozivamo Vas da nam se pridružite ovog četvrtka (5.10.) u 18:30h na Forumu gdje ćemo zajedno snimiti video podršku za Vedrana Cara, voditelja Otvorenog radija.
Nekoliko entuzijasta, žena i majki iz Pule željelo je dati svoj doprinos podizanju svijesti o zdravom načinu života i pokretu te su motivirane tom idejom, izazvale voditelja najslušanijeg radija u Hrvatskoj – Otvorenog radija Vedrana Cara da u svojim tradicionalnim tjednim izazovima odradi vježbe koje su one već prošle: https://www.youtube.com/watch?v=NW2eVECF7iQ&t=3s
Vedran je prihvatio izazov i svaki dan u tjednu od 02. do 06.10. odrađuje zadatke koji su mu zadani, a žene koje su ga izazvale svaki dan snimaju video podrške s različitih pulskih lokacija. Vedran je u ponedjeljak napravio 500 čučnjeva, danas radi 300 sklekova, u srijedu 400 iskoraka, u četvrtak 200 marinaca i u petak 400 privlačenja koljena prema suprotnom ramenu.
Posljednji video podrške bit će snimljen na Forumu u četvrtak 05.10 na čije se snimanje poziva što veći broj ljudi koji će napraviti 100 privlačenja koljena koji će Vedran i Otvoreni radio dobiti u petak kao znak podrške za posljednji dan svog izazova. Svrha #BettermeHrvatska zajednice je zajedništvo i podrška svih članova zbog čega se i snima ovaj video.
Svakodnevno od 14:00 do 18:00h u eteru Otvorenog radija možete čuti Vedranove dojmove, a izazove možete pratiti na Instagram profilu Otvorenog radija: https://www.instagram.com/otvoreniradio/ i na Facebook profilu Otvorenog radija: https://goo.gl/m9zCfU.
Pozivamo Vas da nam se pridružite u što većem broju i da zajedno u četvrtak snimimo video podrške Vedranu Caru i pošaljemo predivnu razglednicu Pule koja nije samo poznata po svojoj bogatoj kulturnoj i povijesnoj baštini te prirodnim ljepotama, već je i aktivan grad koji živi 356 dana u godini, a njezini stanovnici svjesni pojedinci koji shvaćaju važnost zdravog načina života.

Pin It on Pinterest