Predavanje Riccarda Marinija u Puli

 

Grad Pula u suradnji s tvrtkom Skira d.o.o.  organizira stručno predavanje proslavljenog talijanskog urbanista i arhitekta Riccarda Marinija pod nazivom „What makes a livable city/Što grad čini ugodnim za život“. Predavanje je namijenjeno svim zainteresiranim, županijskim, gradskim i općinskim pročelnicima i svim djelatnicima koji se bave prostornim planiranjem u svojim zajednicama, arhitektima urbanistima, arhitektima, krajobraznim arhitektima i drugim stručnjacima  koji  sudjeluju u  uređenju prostora u zajednici.

Predavanje će se održati u petak, 6. listopada 2017. godine s početkom u 12,00 sati u prostorijama Doma hrvatskih branitelja (Dobrilina 4, Pula) te pozivamo sve zainteresirane da se prijave na mail matea@pulainfo.hr.

Stručno predavanje održat će se na engleskom jeziku, a sudjelovanje je besplatno.

Riccardo Marini arhitekt je i ovlašteni arhitekt urbanist s dugogodišnjim iskustvom i svjetskom reputacijom koji ljude, njihovu kulturu i umjetnost stavlja u središte procesa prostornog planiranja. Bio je dugogodišnji urbanist škotskog grada Edinbourgha, direktor je Gehlovog ureda u Kopenhagenu, a  osnovao je i vlastitu tvrtku Marini Urbanismo. Trenutno živi u Glasgowu, a radi diljem svijeta gdje redovito drži predavanja i pomaže zajednicama da stvore prostor u kojem svi mogu pronaći razloge za zadovoljstvo.

Pozivamo predstavnike medija na najavljeno predavanje te na razgovor s urbanistom i arhitektom Riccardom Marinijem u subotu 7. listopada u 10,00 sati u galeriji Cvajner.

Pin It on Pinterest