Odjelu pedijatrije i ginekologije uručene vrijedne donacije

 

U sklopu obilježavanja Dječjeg tjedna danas su zamjenica gradonačelnika Pule Elena Puh Belci i predstavnica Društva „Naša djeca“ Ileana Zahtila Blašković posjetile Odjel pedijatrije i ginekologije pri Općoj bolnici Pula gdje su ih dočekale dr. Mirna Milevoj-Ražem v.d. voditelja Odjela za pedijatriju i Irina Pucić pomoćnica ravnatelja za sestrinstvo. 

„Ovaj tjedan pripremili smo niz programa za djecu u školama i dječjim vrtićima, a kako dječica na odjelu nisu mogla sudjelovati kao i svake godine odlučili smo doći do vas i uljepšati vam dan“ kazala je Puh Belci zaželjevši svim mališanima brz oporavak i povratak kućama. Zamjenica gradonačelnika tom je prigodom dječici na Odjelu pedijatrije uručila košaru s voćem, poklon Grada Pule.

Prigodan program izveli su učenici Osnovne škole Vidikovac koji su pjesmom i recitacijama uveselili mališane na Odjelu pedijatrije, a ravnatelj škole Predrag Dukić zaželio im što brži oporavak i što skoriji povratak školskim klupama.

Ileana Zahtila Blašković istaknula je kako projekt „Za osmjeh djeteta u bolnici“ ne bi bio moguće bez financijske i ostale potpore grada Pule. „Predstavnici grada su uvijek s nama i maksimalno nas podržavaju u aktivnostima i zato im veliko hvala“ kazala je Zahtila Blašković.

Naime, u sklopu akcije „Za osmijeh djeteta u bolnici“ i ove godine Odjelu  pedijatrije i ginekologije uručene su vrijedne donacije i to dvije vage i dvije električne izdajalice koje će, kako je navela Milevoj-Ražem, puno pomoći u svakodnevnom radu.

Nakon druženja s najmlađim pacijentima Puh Belci svoj obilazak je nastavila na Odjelu ginekologije gdje je rodiljama čestitala na prinovi prigodno im uručivši ružu na poklon.

Pin It on Pinterest