Čitaonici kluba umirovljenika nagrada za najljepši izlog jeseni 2017.

 

Titula pobjednika akcije najljepšeg izloga „Jesen 2017.“ pripala je izlogu Čitaonice kluba umirovljenika. Nagradu od tisuću kuna te naljepnicu za najbolji izlog Pule Čitaonici dodijelila je pomoćnica pročelnika Ureda Grada Lovorka Hajdić Golja koja im je ovim putem uputila čestitke na zasluženoj nagradi i kontinuiranom trudu.

Ovom prilikom direktorica Turističke zajednice Pule Sanja Cinkopan Korotaj istaknula je kako joj je iznimno drago da su umirovljenici tako aktivni i da predstavljaju pozitivan primjer ostalim trgovinama.

 

 

Pomoćnica pročelnika Ureda Grada Lovorka Hajdić Golja pozdravila je prisutne U ime Grada i  gradonačelnika Borisa Miletića, te čestitala pobjednicima.

„Uvijek mi je veliko zadovoljstvo što mogu prisustvovati proglašenju najljepših izloga u našem Gradu. „ kazala je Hajdić Golja. Također je naglasila kako je prilikom pokretanja ove akcije, njen cilj bio stvoriti Pulu mjestom ugodnog življenja.

„Željeli smo motivirati naše poduzetnike, da ožive i uljepšaju svojim izlozima Pulu i ostvare viziju razvoja našeg grada kao destinacije poželjne za život i poslovanje.“ rekla je Hajdić Golja.

Osobito je istaknula zadovoljstvo što se ovaj put nalaze u Čitaonici kluba umirovljenika – mjestom susreta sugrađana treće živote dobi.

Na kraju, zahvalila se svima koji su ukrasili izlog jer su potvrdili svoju kreativnost i kontinuirani trud na uljepšavanju prostora u kojem borave a time ujedno učinili i grad ljepšim.

Pin It on Pinterest