KOMEDIJA “ZBUNJOZA” na daskama INK u srijedu, 25. listopada u 20 sati

 

Predstava ZBUNJOZA iz koprodukcije Play drame  i Gradskog kazališta mladih, Split, uprizoriti će se na daskama INK u srijedu, 25. listopada 2017. godine u 20 sati.

AUTOR: Marius von Mayenburg

REDATELJ: Ivan Plazibat

IGRAJU: Nikša Arčanin, Bojan Brajčić, Sara Ivelić, Ana Marija Veselčić

Bračni par, Eva i Robert, vraća se kući nakon odmora. Biljke u njihovom stanu izgledaju drugačije, pronalaze pismo u kojem stoji da im je električna energija isključena. Ulaze Judith i Sebastian, prijatelji para, koji su trebali brinuti o stvarima dok njih nema. Međutim, oni se u Evinom i Robertovom domu ponašaju kao gazde i izbacuju ih van.

Niz transformacija na pozornici događa se na potpuno neočekivan način i donose pred nas ljude koji grčevito žele uspostaviti životnu ravnotežu i sigurnost u stalno promjenjivoj i raspadajućoj stvarnosti. No okliznuti će se sa svakim identitetom kojeg preuzmu (SS oficir, skijaš, los, vulkan, breskva), stvarnost će uvijek kliznuti pod njihovim nogama, dok se njihovo postojanje ne pretvori u kazališnu igru. “Zbunjoza” je komedija o hirovitosti stvarnosti, vlastitog identiteta i samog kazališta.

Pin It on Pinterest