U Puli otvoren 15. Hand made festival

 

U pulskom Domu hrvatskih branitelja danas je prigodnom svečanošću i službeno otvoren jubilarni, 15. po redu festival ručnih izrada, maštovitosti i dizajna – Hand made festival.

Prilikom otvorenja festivala puslki gradonačelnik Boris Miletić izrazio je zadovoljstvo što je festival stigao do svog 15. izdanja što, kako je rekao, dovoljno govori o interesu i kvaliteti same manifestacije. „Možemo biti ponosni na činjenicu da je Pula danas grad poduzetništva i u samom vrhu hrvatskih gradova po broju poduzetnika u odnosu na radno sposobno stanovništvo. Siguran sam a i ovaj Hande made festival doprinosi tome i da motivira naše sugrađane da se bave poduzetništvom i da svoje rukotvorine prikažu našim sugrađanima. Svima želim puno posla na ovogodišnjem Hand made festivalu i siguran sam da ćemo se i dogodine vidjeti jer će Grad Pula, kao i uvijek do sada podržavati kvalitetne programe poput ovog“, istaknuo je među ostalim pulski gradonačelnik Boris Miletić.

Čestitkama se pridružila i zamjenica istarskog župana Sandra Čakić Kuhar dok je organizatorica i idejna začetnica festivala Lela Blekić pozvala sve građane da posjete festival koji je otvoren do nedjelje 29. listopada. Blekić je također pozvala sve zainteresirane da sutra, u pulskoj Areni sudjeluju u puštanju lampiona s početkom u 20,00 sati, a novac prikupljen kupnjom lampiona donirat će se dječjem vrtiću Mali svijet za potrebe opremanja sobe za senzornu integraciju.

Hand made festival prvi je festival takve vrste u zemlji koji svojom jedinstvenošću, idejom, sadržajem i ciljem zauzima zavidno mjesto među sličnim manifestacijama. Festival ručnih izrada, maštovitosti i dizajna osmišljen je s ciljem očuvanja i promicanja jedinstvenih vrijednosti ručnih izrada, proizvoda i usluga.

Fotogalerija na linku;

https://www.facebook.com/pg/pulskasvakodnevnica/photos/?tab=album&album_id=1332843043494441

 

Pin It on Pinterest