Ovogodišnja „Moja ulica, moja ekipa“ započinje 8. prosinca

 

U pulskoj Komunalnoj palači danas je održana konferencija za novinare na kojoj je predstavljen program tradicionalnog malonogometnog turnira „Moja ulica, moja ekipa“ koji će se u prosincu održati u Domu sportova Mate Parlov.

Gradonačelnik Pule Boris Miletić kazao je kako Grad već godinama ponosni pokrovitelj ove vrijedne sportske manifestacije. „Ovaj malonogometni turnir jedna je od najposjećenijih sportskih manifestacija u Hrvatskoj i vjerujem da će interes i ove godini biti veliki, kako samih sudionika turnira, tako i posjetitelja kojih je prošle godine bilo više od 12 tisuća. Mi ćemo i dalje biti partner i podrška u svakoj inicijativi koja promiče sportske aktivnosti i zdrav način života“, poručio je Miletić podsjetivši kako je Grad Pula nedavno osigurao uslugu besplatnog korištenja interneta putem Wi-Fi signala u svim sportskim objektima u kojima upravlja društvo Pula sport, pa tako i u Domu sportova Mate Parlov.

Predsjednik udruge Futsal Pula Valter Cetina zahvalio je Gradu Puli, Turističkoj zajednici grada Pule i Istarskoj županiji na velikoj potpori prilikom organiziranja ove sportske manifestacije te je poručio kako se ove godine očekuje još veći broj gledatelja i prodanih ulaznica. Dodao je i to kako će se pored veteranskog dijela turnira, i „Mini ulice“ za djecu do 11 godina, na ovogodišnjoj Ulici po prvi put održati i turnir za djecu do 15 godina.

Dopredsjednik Udruge Damir Pauletić predstavio je ukratko kvalitetan program ovogodišnjeg izdanja turnira koji će trajati od 8. prosinca sve do Božića. “Osim Istre i Kvarnera, nadamo se da ćemo ove godine privući i ekipe iz Zagreba i ostatka Hrvatske,” kazao je Pauletić poručivši kako se ukupno očekuje više od stotinu ekipa koje će se prijaviti za sudjelovanje čije je veliko izvlačenje zakazano za 1. prosinca.

Pin It on Pinterest