Održana predstava „Pulo, reci drogi NE!“ u OŠ Centar

 

Danas je u Osnovnoj školi Centar održana edukativna predstava pod nazivom ”Pulo, reci drogi NE!“ za učenike 7. i 8. razreda pulskih osnovnih škola centar i Monte Zaro.

Pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti Elvira Krizmanić Marjanović ovom je prilikom učenicima poručila kako u svakodnevnom životu treba biti pažljiv i ne uzimati tablete i slične štetne proizvode od stranaca te im poručila kako ih očekuje iznimno poučna, ali i zabavna predstava. Također je podsjetila kako se Grad Pula kroz svoje Vijeće za komunalnu prevenciju tradicionalno priključuje obilježavanju Mjeseca borbe protiv svih vrsta ovisnosti. “Pred nama su osim današnje predstave i skorašnje akcije Bacanje droge u koš i prigodni malonogometni turnir “Život bez droge je prva liga.” – najavila je Krizmanić Marjanović.

Predstavom „Pulo, reci drogi NE!“ nastoji se podići razina javne svijesti o važnosti prevencije zlouporabe droge  i educirati djecu o ovoj tematici. U predstavi glume Ivana Krizmanić i Marko Makovičić.

Pin It on Pinterest